Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Face & Body Photo editor

Aplikace je jednoduchým avšak účinným nástrojem na úpravu fotografií. Přesněji řečeno s ní upravíte tvar svého obličeje či těla. Buď se můžete snažit o jeho vylepšení a nebo vytvoříte vlastní (či kamarádovu) karikaturu. Protáhněte mu úsměv, aby byl opravdu od ucha k uchu a posuňte jedno oko výš než druhé.. Uvidíte, co na to řekne.

[appbox appstore id414469628 oldprice=“59 Kč“]

FSE On-Demand

Vývojáři nazývají tuto svou aplikaci Netflixem pro kadeřníky. Proč? Obsahuje totiž stovky videí s nejrůznějšími návody k vytvoření jakéhokoliv účesu. Videa přibývají na denní bázi a navíc každý měsíc se se svými nejoblíbenějšími účesy pochlubí některý ze známých kadeřníků.

[appbox appstore id1420507113 oldprice=“29 Kč“]

infltr – Infinite Filters

infltr je jednou z dlouhé řady aplikací na úpravu fotek, avšak nabízí možnost kromě klasických fotografií upravit také videa, Live Photos či animované gify. A čím dalším zaujme? Tak třeba obrovskou knihovnou více než 7 milionů nejrůznějších filtrů. To už stojí za vyzkoušení.

[appbox appstore id935623257 oldprice=“59 Kč“]

Mystery of Blackthorn Castle

Vydejte se na průzkum hradu ze 14. století ve hře Mystery of Blackthorn Castle. Po cestě vás čeká mnoho hádanek, ale pokud je vyřešíte, najdete ztracený poklad, pro který vás poslal váš strýc Henry. Užijte si toto dobrodružství v krásném grafickém kabátku.

[appbox appstore id966038711 oldprice=“119 Kč“]

Orsus

Arkádová hra Orsus nabízí rychlou výzvu , která prověří vaše reakce při snaze o vytvoření nejrychlejšího času. Soupeřit v této graficky krásné hře s jednoduchým ovládáním můžete buď proti svým přátelům nebo celému světu. Celkem na vás čeká 5 zajímavých herních módů.

[appbox appstore id1088462751 oldprice=“29 Kč“]

Archipelago – A Survival Game

Co byste dělali, kdybyste se vzbudili sami na opuštěném ostrově uprostřed oceánu? Přesně to se vám totiž stane ve hře Achipelago, ve které se pokusíte přežít. Čeká vás výroba vybavení, lov zvěře a následná příprava jídla a mnoho dalších činností. To vše na vámi vytvořeném ostrově.

[appbox appstore id980916275 oldprice=“29 Kč“]

Munkey Vs Ninjas

V roli opice se postavíte proti nekonečnému zástupu ninja bojovníků, kteří vás chtějí vyhnat z vašeho pralesa. Samozřejmě se jen tak nedáte a budete bojovat. Jak? Pomocí bomb! Ty budete shazovat na blížící se nepřátele a pokusíte se jim tak překazit jejich plány.

[appbox appstore id404688293 oldprice=“89 Kč“]

Dnes nejčtenější

.