Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

WebGuard – AdBlocker & malicious popups protection

WebGuard je účinný AdBlocker, který pracuje se všemi prohlížeči (včetně Safari, Chromu, Firefoxu i Opery).  Pomůže vám také s adwarem a vy se tak nemusíte bát otravných vyskakujících oken. Samozřejmostí je i možnost nastavit si vlastní filtry.

[appbox appstore id965611132 oldprice=“149 Kč“]

Disk Care – Clean & Create Free Space on your Drive

Správa disku je pro mnoho uživatelů důležitá, především pokud disponujete ve vašem Macu jedním z SSD disků s menší kapacitou. Aplikace Disk Care pomůže s pročištěním a promazáním disků a ušetřením mnoha GB místa. Nabízí přehledné uživatelské rozhraní a obsluha aplikace je tak velmi snadná.

[appbox appstore id913724705 oldprice=“599 Kč“]

Homeworld Remastered Collection

Homeworld je legendární vesmírná realtimová strategie, ve které ovládáte svou flotilu napříč více než 30 misemi. Remasterovaná kolekce Homeworldu obsahuje vylepšený první i druhý díl, takže nabízí opravdu mnoho hodin zábavy. Navíc si budete moci vyzkoušet oba tituly i v původní grafice.

[appbox appstore id991804858 oldprice=“449 Kč“]

LEGO Marvel´s Avengers

Série LEGO her je velmi oblíbená a to nejen u dětí. Nabízí zábavnou hratelnost a ve většině případů také kooperaci, takže si hru užijete ve dvou hráčích na jednom zařízení. Navíc svět Avengers je zajímavý sám o sobě, takže tohle spojení prostě musí fungovat. Těšit se můžete na Hulka, kapitána Ameriku, Iron Mana, Thora a další ikonické postavy.

[appbox appstore id1059405003 oldprice=“899 Kč“]

Steam

Transistor

Transistor je RPG hrou z roku 2014 od tvůrců skvělého Bastionu. Ve sci-fi tématice se s hlavní hrdinkou, která za sebou táhne velmi těžký (avšak také velmi mocný) meč, ocitnete v zajímavém městě budoucnosti. Hráči u titulu oceňují především velmi dobře zpracované a neokoukané souboje s nepřáteli.

[appbox steam simple 237930 oldprice=“16.79 €“]

Star Traders: Frontiers

Velte své lodi a posádce jako vesmírný pirát, obchodník nebo lovec odměn v tomto vesmírném RPG. Můžete prozkoumávat rozlehlou herní vesmírnou mapu, customizovat vlastní loď a bojovat s nepřáteli.

[appbox steam simple 335620 oldprice=“14.99 €“]

Peregrin

Peregrin je příběhová hra s logickými hádankami, která kombinuje mýtický svět s fantasy a sci-fi. V celkem 5 kapitolách se ujmete role Abi, ale také mnoha zvířat a monster, které dokáže hlavní hrdinka ovládat. Právě to bude klíčem k vyřešení logických puzzlů.

[appbox steam simple 573080 oldprice=“14.99 €“]

iMac-with-Retina-5K-FB

Dnes nejčtenější

.