Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Není žádným tajemstvím, že MacBooky jsou drahé už v základní variantě. Pokud se navíc rozhodnete pro jejich vylepšení ve formě většího úložiště, budete za něj muset Applu náležitě zaplatit. Naštěstí ale existují možnosti, jak úložiště elegantně navýšit a přitom nezaplatit navíc tisíce korun. Jednou z nich je i pořízení externího disku, na který můžete svá data pohodlně ukládat a bez problému přenášet, kam je zrovna potřeba. Jaký by se ale vedle vašeho Macu nejvíce vyjímal? 

Jedním ze žhavých kandidátů je rozhodně externí disk LaCie 2.5” Porsche Design P’9223 s USB-C portem a kapacitou 1 TB. Na tom vás na první pohled zaujme jeho perfektní design, který zajišťuje krásné hliníkové tělo působící luxusním dojmem, která zároveň vaše data bez problému ochrání. 

O rychlý přenos dat se stará již zmíněný USB-C port 3.1, který je však samozřejmě díky přiloženému adaptéru kompatibilní i s USB 3.0 či 2.0. Potěší i rozměry 12,8 cm x 8,4 cm x 1 cm, díky čemuž je disk skutečně velmi skladný a vejde se do každé brašny. 

Externí disk LaCie by mohla zaujmout i ty uživatele, kteří se strachují o bezpečnost svých dat. Disk totiž disponuje speciálním softwarem, díky kterému lze uložená data zaheslovat, čímž získáte jistotu, že se k vašim souborům nikdo jiný než vy nedostane. 

Běžná cena externího disku LaCie 2.5” Porsche Design P’9223 je 2390 korun. Díky spolupráci s Alza.cz vám jej však můžeme nabídnout o poznání levnějí. Díky slevovému kódu LSALACIEHDD se totiž v kombinaci s 4 % slevou na webu Alzy dostanete na cenu 1990 korun. Ale pozor, akce platí pouze do 17. října. Veškeré podmínky akce naleznete zde. 

Takto lze slevový kód využít:

externi disk fb

Dnes nejčtenější

.