Zavřít reklamu

Přestože se Applu první série jeho seriálu Carpool Karaoke příliš nevydařila a schytal za ní solidní kritiku, brzy bude zpět s novou, již druhou sérií tohoto pořadu. Apple se nebojí chlubit tím, že díly z druhé série budou ještě bláznivější, než v loňské sérii. Ještě před příchodem druhé série jsme se dočkali minutové upoutávky, na kterou se můžete podívat níže.

V traileru si můžete všimnout opravdu „šílených“ osobností, mezi které patří například Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Mupeti, Weird Al či komediální skupina Lonely Island. Druhá série pořadu Carpool Karaoke začíná již 12. října. Všechny epizody budou k dispozici exkluzivně skrze aplikaci TV na Apple TV, iPhonech a iPadech. Apple se tak odchýlil od své strategie vydávat svůj seriál skrze Apple Music, jako tomu bylo vloni. Právě v aplikaci Apple TV by ale mohl být pro nás, české a slovenské uživatele háček. V App Storu na iOS ji totiž bohužel nenalezneme a tudíž budeme nejspíš o nové díly ochuzeni.

Carpool Karaoke bude dostupné na iPhonech, iPadech či Apple TV:

Kompletní seznam všech celebrit, které se v Carpool Karaoke objeví, není prozatím znám. Už nyní ale víme, že se můžeme těšit na Jasona Sudeikise s Mupety, Lonely Island s Al Yankovicem a Snoop Dogga s Matthewem McConaugheym. Mezi další hvězdy, které se v tomto pořadu objeví, patří například Tyra Banks, Rashida Jones, Quincy Jones, Jamie Foxx a jeho dcera DJ Corinne Foxx.

carpool_karaoke_2_fb

Dnes nejčtenější

.