Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Finish. The procrastinator´s to-do list

Podobné aplikace se o přízeň uživatelů přetahují celkem často, takže jsou i často na nějakou dobu zdarma. To je případ i appky Finish., ve které si nastavíte všechny cíle a úkoly. Každému přidělíte časové rozmezí a hlavně jeho důležitost. Aplikace vám poté chytře ukazuje na prvních místech ty nejdůležitější úkoly, případně ty, u kterých se blíží termín dokončení.

[appbox appstore id558559470 oldprice=“29 Kč“]

Six Pack Abs + Fat Burn Diet

Hubnout se nemusí jen do plavek! Pokud byste rádi vypracovali své břicho a shodili nějaké to kilo, vyzkoušejte aplikaci Six Pack Abs + Fat Burn Diet. Uvnitř naleznete celou řadu cvičení a 30 denní plán, který obsahuje 4 cviky denně. Jejich náročnost se postupně zvyšuje, ale za měsíc určitě poznáte rozdíl. Navíc se můžete inspirovat nejrůznějšími recepty, které vám se spalováním tuků a budováním svalů pomohou.

[appbox appstore id1056042438 oldprice=“29 Kč“]

LEE Swatch Book – Official

Potřebujete vybrat novou barvu stěny ve vašem pokoji? Mrkněte na aplikaci LEE Swatch Book, která vám nabídne celou paletu barev. Pokud vyberete tu správnou, stačí na ní kliknout a zobrazí se vám další informace. Oblíbené barvy si můžete také ukládat.

[appbox appstore id882232668 oldprice=“29 Kč“]

Picture Perfect – All in One

Picture Perfect může vypadat jako další z celé řady jednoduchých aplikací na úpravu fotek. A také jí je. Pokud však hledáte jiné filtry či funkce, než jaké znáte z vašich současných appek, Picture Perfect by se vám mohla líbit.

[appbox appstore id1064190253  oldprice=“59 Kč“]

Flight Unlimited Las Vegas – Flight Simulator

Užijte si létání nad Las Vegas v 8 různých strojích. Hra nabízí přes 130 čtverečních mil, ve kterých můžete létat či plnit některou z misí kampaně. V krásné grafice vyniknout i známé stavby, které specifikují toto město hazardu.

[appbox appstore id582844203 oldprice=“149 Kč“]

Tesla Wars – II

V Tesla Wars – II budete mít za úkol ochránit planetu. Stavíte zbraně, používáte speciální útoky, upgradujete vaši věž  a to vše v 80 levelech se třemi stupni obtížnosti. Nově hra také nabízí Survival režim, v němž máte za úkol přežít co nejdéle.

[appbox appstore id843753583 oldprice=“89 Kč“]

Bubble Tower 2

Puzzle hra Bubble Tower 2 nabízí parádní výzvu pro všechny, kteří chtějí zapojit své mozkové závity. Vašim úkolem je postupně praskat jednotlivé části věže, abyste dostali modrý čtverec na zelenou plochu. Musíte počítat s gravitací, takže je potřeba se zaměřit na perfektní načasování.

[appbox appstore id467911477 oldprice=“329 Kč“]

ipad app store fb

Dnes nejčtenější

.