Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Earth 3D – Amazing Atlas

Nejenom pro školou povinné je vytvořena aplikace Earth 3D – Amazing Atlas. Ta vám umožní si prohlédnout zemi na 3D glóbu v hezké kreslené grafice. Navíc jsou zde vyobrazena ty nejznámější a nejzajímavější místa na zemi (více než 2600 objektů a přes 2100 fotografií). Kliknutím na daný objekt či například město se vám zobrazí jeho popis a tak lze aplikaci využít i ke studiu zeměpisu či k rozšíření vašeho všeobecného přehledu.

[appbox appstore id609649363 oldprice=“89 Kč“]

Planets — Live Wallpaper

U podobného tématu zůstaneme i s Planets — Live Wallpaper. Tato aplikace vám přinese „živou“ tapetu na váš Mac. Můžete s ní i interagovat a prohlížet si tak naši sluneční soustavu. Centrem wallpaperu může být jakákoliv planeta, navíc je k dispozici i příjemná hudba na pozadí a také kalendář i hodiny.

[appbox appstore id586066629 oldprice=“59 Kč“]

ScrollStickies

Máte rádi lístečky na obrazovce vašeho počítače? Pomocí aplikace ScrollStickies si je můžete vytvořit přímo na ploše a jejich hlavní výhodou je možnost scrollování. Samozřejmě si také vždy vyberete barvu lístečku či typ i velikost písma. Aplikace obsah ukládá, takže se nemusíte bát, že o vše přijdete vypnutím počítače.

[appbox appstore id1004667197 oldprice=“149 Kč“]

MagicCollage 

MagicCollage je jednoduchý nástroj na tvorbu koláží z vašich fotografií. Vyberte si alespoň 3 obrázky, jednu z 50 šablon a 12 rámečků a máte hotovo. Dále můžete přidat text či pozadí a výsledný obrázek si uložit.

[appbox appstore id635902287 oldprice=“59 Kč“]

Steam

House Flipper

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké by to bylo renovovat domy a následně je prodávat? Přesně to vám totiž umožní hra House Flipper. Levně nakoupíte starý dům, kde je potřeba uklidit, vymalovat, zařídit jej nábytkem a nezbytnostmi typu topení a poté se jej snažíte prodat za mnohem vyšší cenu. Titul nabízí překvapivě zábavnou a neotřelou hratelnost, kterou v jiných hrách nenajdeme.

[appbox steam simple 613100 oldprice=“16.79 €“]

Upside Down

Vydejte se na dobrodružství v puzzle skákačce Upside Down. Na vaší cestě vás čekají  pasti a nebezpečná fauna a flóra. Každý level je zcela unikátní a občas se při jejich plnění celkem zapotíte.

[appbox steam simple 586960 oldprice=“4.99 €“]

Niffelheim

Pokud vás zajímají žánry RPG a survival, které navíc můžete hrát v kooperaci, Niffelheim by vám rozhodně neměl uniknout. Se svým bojovníkem se v tomto titulu vydáváte na cestu temnotou. Při prozkoumávání starodávných jeskyní budete využívat také craftování zbraní a především hledat všechy části portálu do Asgardu. Podaří se vám je najít?

[appbox steam simple 351100 oldprice=“16.79 €“]

imac fb

Dnes nejčtenější

.