Zavřít reklamu

Tisková zpráva: 

Picture2

Mobile Internet Forum se letos zaměří na marketingové a obchodní využití mobilních aplikací, technických inovací, rozšířené a virtuální reality v e-commerce, bankovnictví, automobilovém průmyslu, i veřejné správě. Konference se bude věnovat i bezpečnosti mobilních zařízení a mobilních plateb.

Už 31. října se na konferenci Mobile Internet Forum můžete těšit například na tyto bloky:

Mobilní aplikace a jejich marketingové využití

Specifikům implementačního procesu nových mobilních aplikací na trh se bude věnovat Pavel Mikulenka z Reinto. Na konkrétním příkladu ukáže vhodné distribuční kanály ke konečnému zákazníkovi.

Mikulenka Pavel

Pavel Mikulenka, Reinto

Výkonná ředitelka Sdružení pro internetový rozvoj v České republice Kateřina Hrubešová se podívá na mobilní internet pod lupou NetMonitoru, zaměří se na návštěvnost a inzerci, trendy, příležitosti a hrozby.

Nezávislý specialista na optimalizaci rychlosti načítání a CSS, Martin Michálek,vystoupí s přednáškou na téma rychlost webu s důrazem na novou technologii AMP od Google. Michálek je autorem blogu a odborného podcastu Vzhurudolu.cz. Ukáže několik častých chyb při vývoji responzivního webu a přidá rady, jak webařské týmy kontrolovat.

Michálek Martin

Martin Michálek; Vzhurudolu.cz

Virtuální a rozšířená realita za použití mobilních technologií: Co dává smysl? Co je nesmysl? Jaká je budoucnost? Co můžeme očekávat na trhu – jak softwarově, tak v technologiích – v následujících několika letech? To je téma Petra Steinera z Avatar Media, který ukáže příklady marketingového a obchodního využití těchto inovativních technologií u nás i ve světě, například rozvoj wearables (hodinky, brýle) ve spojení s cloudovým řešením.

Bezpečnost

Myslíte si, že je bankovnictví v telefonu bezpečné? Varovat vás před sociálním inženýrstvím útočníků bude Václav Zubr z ESET software.

Bezpečnost současných mobilních zařízení a matematicko-fyzikální technologie ochrany platebních aplikací bude řešit kryptolog Tomáš Rosa z Raiffeisenbank. Těšit se můžete na podstatu NFC, ochranu biometrických šablon a white-box cryptography.

Rosa Tomáš

Tomáš Rosa; Raiffeisenbank

Mobilní aplikace ve světě bankovnictví a plateb

Jak Google Pay změní platby a checkout v e-commerce? Petr Šmíd, marketingový ředitel společnosti Google pro střední a východní Evropu, představí nástroj pro obchodníky, který zásadně zjednoduší svět online plateb pro koncové zákazníky.

Naváže zástupce MONETA Money bank, Jan Hruška, aby vám kromě statistik placení chytrým telefonem pomocí Google Pay ukázal pohodlné bezkontaktní platby přes chytré hodinky Garmin a Fitbit.

Picture1

V panelové diskuzi vám zástupci tuzemských bank řeknou, jak mobilní platby změní praxi obchodníků a návyky spotřebitelů. Je na čase hodit peněženky a platební karty do koše? Nahradí je v blízké budoucnosti mobilní telefony?

Celý program a kompletní sestavu řečníků konference naleznete na webových stránkách Mobile Internet Forum 2018, kde se můžete i pohodlně zaregistrovat. Zavítejte s námi 31. října do Konferenčního centra City na Praze 4, Na Strži 1702/65.

Organizátory konference jsou TUESDAY Business Network a Lupa.cz. Partnery akce jsou eManESET software KPMG Česká republika, s. r. o.. Produkčně akci zajišťuje vydavatelství Internet Info a mediálně ji odporují Dotekomanie.czJablíčkář.czLetem světem Applemmobilenet.czSMARTmania.cz a Tyinternety.cz.

internet konference

Dnes nejčtenější

.