Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Video Editor MovieMator Pro

Pro editaci vašich video či audio souborů skvěle poslouží tato aplikace. Obsahuje všechny potřebné funkce pro vytvoření krásného videa z dovolené či foto prezentace z oslavy narozenin. Kromě střihu, oříznutí či změny rychlosti můžete také přidávat text, upravovat jas či kontrast a spoustu dalšího.

[appbox appstore id1178887999 oldprice=“599 Kč“]

Theine 2

Pokud z jakéhokoliv důvodu potřebujete udržet váš Mac probuzený, Theine 2 vám s tím pomůže. Nabízí možnost si velmi jednoduše nastavit dobu, po kterou se nemá Mac uspat, ztmavit obrazovku či spustit spořič. Hodit se to může během sledování videí či podcastů nebo při čekání na stažení velkého souboru.

[appbox appstore id955848755 oldprice=“89 Kč“]

APE to MP3

APE je formát audio souborů, který disponuje především bezztrátovou kompresí. Pokud jste se s ním někdy setkali a potřebovali jej převést na MP3, tato aplikace vám to umožní.

[appbox appstore id606825169 oldprice=“59 Kč“]

Steam

OneShot

Zajímavou stylizaci v žánru puzzle adventur nabízí OneShot. S vaší postavou budete procházet mysteriózním světem s cílem znovu zažehnout dlouho vyhaslé slunce. A na to budete mít pouze jednu střelu.

[appbox steam simple 420530 oldprice=“9.99 €“]

Machinarium Collecrot´s Edition

Machinarium je česká hra z roku 2009, která za dobu své existence posbírala nejedno ocenění. Naprosto unikátní grafické zpracování uchvátí snad každého a pokud vás baví logické hádanky, nudit se rozhodně nebudete. V této edici navíc získáte artbook a soundtrack.

[appbox steam simple 3751 oldprice=“14.98 €“]

Samorost 3 Cosmic Edition

Další hrou od českého studia Amanita Design je Samorost 3. Stejně jako Machinarium se vyznačuje osobitou stylizací a logickými hádankami ve 2D světě. Obě hry zdobí výborné uživatelské recenze, takže by byla chyba je minout.

[appbox steam simple 266 oldprice=“26.98 €“]

Mad Games Tycoon

Snili jste někdy o tom, že si vytvoříte vlastní herní studio? Alespoň částečně si to můžete splnit ve hře Mad Games Tycoon. Začnete v malé místnosti, kde v pár lidech vytvoříte váš první titul. Vyberete jméno, žánr a další aspekty a doufáte, že bude u hráčů oblíbený. Vaše firma postupně roste, stěhujete se do větších prostor a vaše hry jsou čím dál komplexnější a větší. Samozřejmě také náročnější na finance i kvalitu zaměstnanců, takže je potřeba neustále postupovat opatrně.

[appbox steam simple 341000 oldprice=“14.99 €“]

app store

Dnes nejčtenější

.