Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

HyperDroste

Aplikace HyperDroste potěší všechny, kteří rádi fotí a vytváří zajímavě vypadající obrázky. Pomocí ní totiž vytvoříte obrázek s takzvaným droste efektem. Ten způsobuje, že obrázek se ve formě spirály opakuje a „zamotává“ sám do sebe. Výsledek vidíte na obrázcích níže.

[appbox appstore id933855794 oldprice=“59 Kč“]

Pro Guitar Tuner

Pro Guitar Tuner je užitečným nástrojem pro všechny kytaristy. Aplikace je schopna v reálném čase mikrofonem „poslouchat“ kytaru a tím vám poté přesně pomoci s jejím naladěním. Navíc je možné ji využít na většinu strunných nástrojů – kytaru, ukulele, banjo, mandolínu a mnoho dalších.

[appbox appstore id687934254 oldprice=“279 Kč“]

2 Player Quiz

Pokud máte rádi kvízy a soupeření s vaší drahou polovičkou či kamarádem, určitě vyzkoušejte 2 Player Quiz. V této hře se utkáte v několika kategoriích od označování určitého místa na mapě po hádání datumů či odhadování rychlostí zvířat a aut.

[appbox appstore id1281347338 oldprice=“29 Kč“]

Luca: The Dreamer

Ve hře Luca: The Dreamer se ujmete role fotbalového míče, který má sen být součástí finále Mistrovství světa ve fotbale. Titul je puzzle plošinovkou, ve které vás čeká mnoho levelů stylizovaných do různých míst po celém světě.

[appbox appstore id1397383403 oldprice=“89 Kč“]

GALAXIA 4

Poslední dnešní hra potěší majitele Apple Watch. Jedná se o arkádovou hru vycházející z legendy Space Invaders. Pomocí korunky na vašich hodinkách pohybujete lodí do stran a snažíte se sestřelit nepřátelské lodě, aniž by ony zasáhly vás. Ideální titul na zkrácení dlouhé chvíle.

[appbox appstore id1153954222 oldprice=“29 Kč“]

iPhone x fb

Dnes nejčtenější

.