Zavřít reklamu

Do virtuálneho obchodu App Store denne prúdia stovky nádejných titulov, ktoré sa chcú svojimi ambíciami vyrovnať tým najúspešnejším hrám súčasnosti. Neustále vylepšovanie zaužívaných herných režimov, rôzne prídavky a upgrady. Tieto prvky trápia nejedného vývojára, ktorý sa snaží preraziť s vlastným herným počinom. V mnohých prípadoch ale často pomôže presný opak a namiesto vymýšľania noviniek sa vypláca návrat ku koreňom. Presne rovnaký postup tvolila legendárna SEGA, ktorá nám tentokrát prináša legendárnu retro klasiku vo forme Streets of Rage 2. Ak ste fanúšikom legendárnych 16-bitových bojových arkád, tento titul vo vašej hernej knižnici nesmie chýbať.

SEGA minulý rok naštartovala iniciatívu retro hier v podobe „Forever Classic Games Collection“, ktorá na platformu mobilných telefónov priniesla radu kvalitných titulov z dôb minulého storočia. V tomto programe sme sa mohli stretnúť s hrami ako Golden Axe, Sonic the Hedgehog alebo originálnym vydaním Streets of Rage. Teraz sa do tohto portfólia pridáva Streets of Rage 2, ktorá je namiesto klasického poplatku vo výške 1$ dostupná úplne zadarmo. Podľa tvorcov sa tým naskytne oveľa väčšia šanca pre rozšírenie kruhu fanúšikov, aj napriek tomu, že pôvodná cena bola veľmi sympatická.

Ultimátna „brawler“ bojovka Streets of Rage 2 ponúka fantastický retro zážitok podobný arkádovým automatom.

Nenechajte si ujsť tento klasický zážitok z pôvodnej hry, ktorá uzrela svetlo sveta ešte v roku 1992 a získala si množstvo fanúšikov. V nasledujúcom období môžme očakávať ďalšie legendárne herné tituly, ktoré obohatia ponuku „SEGA Forever“. Hry sa na platforme mobilných telefónov neustále diferencujú, čoho dôkazom je aj Streets of Rage 2. Sotva si dokážeme predstaviť, ako táto hra konkuruje extrémne populárnemu titulu Fortnite, no aj sekcia retro počinov sa môže pochváliť početnou komunitou fanúšikov.

  • Streets of Rage 2 Classic pre zariadenia s iOS nájdete v App Store

[appbox appstore id425567844]

Rage

Dnes nejčtenější

.