Zavřít reklamu

Komerční sdělení:

pexels-photo-1308749

Každý z nás si alespoň jednou zapomněl nabíječku na mobil doma nebo ji ztratil. Jak takový problém vyřešit? Jednoduše. Známe tajemství, jak chytře nakupovat a ještě na tom vydělat! Ukážeme vám, že ztráta nabíječky nemusí být zas tolik bolestná, i když vlastníte iPhone.

Ale kde sehnat nabíječku za super cenu? Svět internetu nabízí několik možností. Už jste slyšeli o obchodu AliExpress? Jedná se o čínský obchod, který nabízí úplně vše, od nabíječek do auta až po sady Apple příslušenství za bezkonkurenční ceny. Chcete vědět, proč je zboží na AliExpress tak levné? Nakupujete přímo u prodejců, takže neplatíte žádné poplatky za zprostředkování obchodu. A ve většině případů máte i dopravu zdarma! Stačí do vyhledávacího pole zadat hledané zboží v angličtině a AliExpress vyfiltruje nabídky za nejlepší ceny.

Levné nabíječky do auta

Uvažujete o koupi nabíječky do auta, ale nevíte jakou vybrat? Máme pár tipů na nabíječky za nízkou cenu. První variantou je již zmíněný obchod AliExpress, který patří k nejoblíbenějším obchodům na internetu a mezi lidmi. Věděli jste, že na AliExpress denně nakoupí přes 10 milionů zákazníků?

Pokud se zajímáte o novinky v online nakupování, zkuste obchod TOMTOP. Jedná se také o čínský obchod, který se na trhu pohybuje přes 10 let. Sice to není žádná novinka, ale populárním se stal až v posledních letech. Patří k spolehlivým obchodům a nabízí úplně vše jako AliExpress. S tím rozdílem, že se navíc specializuje na prodej mobilního příslušenství a různých chytrých nástrojů. Proto je tak oblíbený a dobře hodnocený. Určitě neuděláte chybu, když si před nákupem přečtete recenze zboží. Nechcete přece kupovat zajíce v pytli.

Snímek obrazovky 2018-10-02 v 13.25.31

Nabíječky na Samsung a iPhone za výhodnou cenu?

Dnes najdete na internetu úplně vše a za lepší cenu než v obchodech. Jste začátečník v online nakupování? Pro začátek zkuste obchod Dealextreme, který má k dispozici českou podporu a můžete platit převodem nebo přes platební bránu GoPay. Navíc obchod Dealextreme nabízí jak sady nabíječek, tak i nejrůznější dárkové předměty.

Jednoduše zadáte v češtině hledané slovo a zobrazí se nabídka nejlepších produktů s českou cenou. Pak už stačí jen zaplatit metodou, kterou si sami zvolíte. Výhodou je doprava zdarma a pokud nakoupíte přes Tipli.cz, získáte cashback až 3,3 % z celkové objednávky. Chcete o cashbacku vědět více? Čtěte dál.

Snímek obrazovky 2018-10-02 v 13.26.27

Nakupujte online a získejte peníze z nákupu zpět!

Chcete ještě více ušetřit a vytěžit z nákupu maximum? Tipli ví, jak na to! Jedná se o cashbackový portál, který za každou objednávku vrátí zákazníkovi peníze zpět na účet. Jak na to? Stačí pár kliknutí a odměna je vaše.

V prvním kroku proveďte registraci na Tipli.cz, která je zdarma a k ničemu vás nezavazuje. Na Tipli si vyberete ze seznamu obchodů, objednáte a zaplatíte za zboží. Cashback se připíše na účet do 48 hodin. Pokud nakoupíte na AliExpress dostanete cashback až 10 %. Co na to říkáte? Je to tak snadné.

infografika_fungovani_cashbacku2a

Tipli není jen cashbackový portál. Svým členům nabízí mnoho výhod. Díky Tipli můžete ušetřit, ale zároveň i vydělat. Chcete vědět jak? Stačí stát se členem nákupního ráje Tipli.cz a ušetřit na každém nákupu na internetu.

pexels-photo-1308749

Dnes nejčtenější

.