Zavřít reklamu

Fanúšikovia jednoduchších herných titulov, ktoré sa objavili na obrazovkách mobilných telefónov, si pravdepodobne budú pamätať hru Crish the Castle z roku 2009. V tom čase sme sa jej dočkali nielen na platforme iOS ale aj na jablčných počítačoch. Ak vám to však nič nehovorí, hru možno veľmi jednoducho prirovnať k známemu počinu Angry Birds, ktorý sa stal azda najznámejšou mobilnou zábavkou na svete. práve Crush the Castle z dielne štúdia Armor Games udal štandard pre tento vyhľadávaný herný režim a teraz sa vracia s novým herným prídavkom. Po takmer 10-ročnej odmlke štúdio vstáva z mŕtvych a pripravuje hru Crush the Castle: Siege Master.

Hra bude založená na rovnakom princípe ako jej predchodca. Pomocou vrhajúceho praku sa budete snažim zničiť všetky nepriateľské stanoviská, budovy a hradby, ktoré sa vám postavia do cesty. Graficky je titul oveľa lepšie spracovaný ako Angry Birds, čo sa týka aj hernej fyziky a celkového gameplay vypracovania. Nepriateľské jednotky budeme môcť zostreľovať rôznymi projektilovými predmetmi, či už sa jedná o horiace gule alebo skaly, ktoré sa po vrhnutí následne roztroja. Ak poznáte rolu vtáčika Blues z Angry Birds, určite viete o čom hovorím. Celkový príbeh ponúkne množstvo levelov, v ktorých sa posnažíme ubrániť svoje kráľovstvo a  poraziť všetkých nepriateľov na hernej ploche.

V hre sa budeme musieť vysporiadať s množstvom takticky postavených budov, v ktorých sa nachádzajú nepriateľské jednotky. 

Bližšie informácie ohľadom konkrétneho dátumu príchodu sú zatiaľ neznáme, nakoľko štúdio Armor Games vyrukovalo s týmto vyhlásením len nedávno. Naše stávky však skôr padajú až na budúci rok. Po dlhočíznej pauze to bude pre vývojárov, ale aj pre nás predstavovať akési 10-ročné výročie, čo môže byť výbornou príležitosťou na vydanie nového titulu. Niet pochýb, že hra bude naozaj kvalitná a ponúkne množstvo herného obsahu, ktorý bude samozrejme sezónne doplňovaný. Skráťte si čakanie na Crush the Castle: Siege Master zhliadnutím nového herného traileru.

Crush

Dnes nejčtenější

.