Zavřít reklamu

Ceny letošních iPhonů sahají i díky novým 512 GB úložným variantám opět o pár stupínků výše, než tomu bylo v minulosti. Co když je ale i tak cena 40 tisíc, respektive 45 tisíc korun za iPhone XS či XS Max pro některé zákazníky stále zanedbatelná a prahnou po větším luxusu? Přesně tuto sortu zákazníků se snaží svou novou edicí potěšit společnost Caviar, které představila svou novou edici luxusních iPhonů XS Max. 

Milovníci luxusu budou moci sáhnout po telefonu s tělem z karbonu, titanu, zlatou patinou, z verze osázené diamanty či dokonce po speciální edici se 150g zlatým panelem na zádech. Zatímco při volbě lehkého karbonu se váha iPhonu lehce sníží a ze 208 gramů se zákazníci dostanou na “pouhých” 200 gramů, v případě speciální zlaté varianty budou v kapse či tašce nosit skutečnou cihlu, která svou vahou původní model lehce zastíní. To ale nejspíš moc zákazníků stejně trápit nebude. Cena této varianty je totiž závratných 15340 dolarů, tedy zhruba 337 tisíc korun. V případě ostatních modelů je ale naštěstí cena o poznání příznivější. Za titanový model zaplatíte totiž “jen” 5500 dolarů (121 tisíc korun) a za diamantový 9890 dolarů (217 tisíc korun). Z cen je tak jasné, že se jedná o zboží pro skutečné milovníky luxusu. 

S ohledem na ceny může působit trochu úsměvně fakt, že ani přes několikanásobně vyšší cenu, než za kterou jsou tyto modely prodávány ve standardní variantě Applem, v jejich balení nenaleznete rychlonabíječku, konektor na 3,5mm jack či nedej Bože sluchátka AirPods. Výrobce holt nejspíš počítá s tím, že dva bílé kusy plastu by nejspíš stejně nikoho neoslnily. 

gsmarena_005

Dnes nejčtenější

.