Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Microsoft Whiteboard

Aplikace Microsoft Whiteboard vám poskytne inteligentní bílou tabuli, na kterou můžete s vaším týmem přenášet své myšlenky a strategie, kreslit i psát. Aplikace umožňuje spolupráci v reálném čase, automatické ukládání a spoustu dalšího.

[appbox appstore id1352499399]

PhotoLeaf Photo Editor

PhotoLeaf je výkonná a funkcemi nabitá iOS aplikace, sloužící k úpravě fotografií. Umí skvěle pracovat s vrstvami, umožní vám spojovat jednotlivé snímky, odstraňovat nežádoucí objekty, vylepšit jednotlivé parametry fotografie a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1404898413]

Mirror for Chromecast TV Cast

Jak název napovídá, slouží aplikace Mirror for Chromecast k zrcadlení obsahu vašeho iPhonu, iPadu či iPodu na vaši televizi se zařízením Chromecast. Ať už potřebujete na obrazovku přenést prezentaci nebo nejnovější film, Mirror vám skvěle poslouží.

[appbox appstore id1435855819]

Life is Strange: Before Storm

Ústřední hrdinkou iOS hry Life is Strange: Before Storm je Chloe Price, šestnáctiletá rebelka, která uzavře neobvyklé přátelství s krásnou, populární a úspěšnou Rachel Amber. Rodinné tajemství ale brzy obrátí Rachelin svět vzhůru nohama.

[appbox appstore id1293250289]

Hooky Crook

Jste připraveni stát se kočičím mistrem lupičem? Vyzkoušejte si to v nové vzrušující akční hře, která v sobě kombinuje více žánrů. Běhejte, skákejte, sbírejte bonusy a zaútočte na horní příčku žebříčku.

[appbox appstore id1435559071]

iphone photo fb

Dnes nejčtenější

.