Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Coinpeak

Coinpeak je výkonný a jednoduchý nástroj, který sleduje výkon vašeho kryptografického portfolia a automaticky synchronizuje vaše zůstatky, transakce, náklady a zisky napříč všemi peněženkami.

[appbox appstore id1328627577 oldprice=“149Kč“]

Grocery/Shopping List Pro

Nejjednodušší a nejlepší způsob, jak spravovat své seznamy nákupů na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch.

[appbox appstore id1369275607 oldprice=“79Kč“]

A Design Kit

A Design Kit přidá do fotografií moderní barevné vzory. Se štětcem namalujete, co chcete, a potom vyberete jedno z 30 moderních písem. Aplikace obsahuje také více než 120 vzorů a skvělé samolepky.

[appbox appstore id1292829069 oldprice=“49Kč“]

Color Accent

Color Accent umožňuje přidávat k vašim fotografiím v několika sekundách akcentní efekt (známý také jako efekt stmívání nebo zvýraznění).

[appbox appstore id453170202 oldprice=“25Kč“]

AirDisk Pro

AirDisk Pro umožňuje ukládat, prohlížet a spravovat soubory na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch. Potom se můžete připojit k aplikaci AirDisk Pro z libovolného Macu nebo jiného počítače přes síť Wi-Fi a přenést soubory přetažením souborů přímo z aplikace Finder nebo Průzkumníka Windows.

[appbox appstore id505904421 oldprice=“49Kč“]

Breathing Zone

Tato aplikace vás naučí správně dýchat. Řekne vám, kdy se máte nadechnout a kdy zase vydechnout.

[appbox appstore id369838631 oldprice=“99Kč“]

Visual Muscles 3D

Jestliže chcete studovat lidské svaly, stáhněte si aplikaci Visual Muscles 3D. Aplikace je postavena na pokročilém interaktivním 3D dotykovém rozhraní.

[appbox appstore id645249033 oldprice=“49Kč“]

Compass Easy

Stáhněte si jednoduchý kompas a naučte se podle něj orientovat.

[appbox appstore id493171554 oldprice=“25Kč“]

ipad map fb

Dnes nejčtenější

.