Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Špičková bezdrátová sluchátka s parádní výdrží baterie a perfektním podáním zvuku. Přesně takto by se dala charakterizovat sluchátka Bose QuietComfort 35 II. Už jejich první generace způsobila ve světě hotové pozdvižení svou kvalitou a i přes poměrně vysokou cenu se prodávala jako na běžícím páse. Toho si byli inženýři v Bose moc dobře vědomi a proto přispěchali s jejich vylepšenou verzí. Pojďme si ji tedy trochu představit. 

Jedná se o bezdrátová náhlavní sluchátka přes celé uši, které jsou schopny díky svému preciznímu zpracování velmi kvalitně tlumit veškerý okolní hluk, díky čemuž si svou oblíbenou hudbu můžete vychutnat i na těch nejrušnějších místech naplno. Pokud byste ale potřebovali přeci jen okolí vnímat, lze sluchátka nastavit tak, aby zvuky z okolí přeci jen částečně propouštěly. Sluchátka jsou díky své konstrukci z nárazuvzdorných materiálů a nerezové oceli velmi odolná, takže se nemusíte bát jejich poškození. Velkou výhodou sluchátek je i skvělá výdrž baterie, která se pohybuje okolo dvaceti hodin. Pokud by vám ale ani ta nestačila, můžete si sluchátka díky podpoře rychlého nabíjení dobít za pouhých 15 minut na další více než dvě hodiny poslechu hudby. 

Milovníky “smart” technologií pak určitě potěší i integrace Google Asistenta přímo do sluchátek, který lze využít k jejich ovládání ale třeba i k přijímání zpráv či dalším věcem, které asistent od Googlu umožňuje a to samozřejmě jen a pouze přes váš hlas. K ovládání sluchátek ale dobře poslouží i speciální aplikace, která je samozřejmě dostupná i pro iPhony, respektive pro systém iOS. 

V rámci spolupráce s Alza.cz vám můžeme na tato sluchátka dnes nabídnout parádní 20% slevu, díky které vás vyjdou místo 9990 korun na 7792 korun. Stačí, abyste do pole pro slevový kód napsali LSABOSEPROMO a sleva se vám rázem započítá. Ale pozor, jako již tradičně je kód omezený na 20 využití, po kterých se zablokuje (jinak je funkční do 3.10.) Přesné podmínky akce naleznete zde. 

Návod, jak slevový kód uplatnit:

bose sluchatka

Dnes nejčtenější

.