Zavřít reklamu

O novém modelu Apple Watch se až do oficiálního představení šířily nejrůznější spekulace. Jakmile na základě stále více zdrojů začínalo být jasné, že se Apple Watch Series 4 objeví s mnohem větším displejem, leckdo mohl tušit, že se tento model stane velmi oblíbeným. K prvním zákazníkům se nové Apple Watch dostaly minulý pátek a dle prvních ohlasů jsou skutečně skvělé, díky čemuž je o ně obrovský zájem.

Hodinky jdou na dračku a podle zprávy známého analytika Ming-Chi Kua je poptávka po hodinkách vyšší, než se očekávalo. To potvrzují i nejnovější zprávy, podle kterých se jejich hlavní výrobce Quanta dosáhl už své maximum možné produkce. Dle technologického webu Digitimes Apple požádá své ostatní výrobce, aby částečně redukovali výrobu předešlé generace hodinek a více se zaměřili na výrobu Apple Watch Series 4, aby pomohly pokrýt poptávku po hodinkách. „Výroba Apple Watch Series 4 v továrnách společnosti Quanta ve městě Changsu ve východní Číně již dosáhla svého maxima. Aby Apple uspokojil velkou poptávku, začne společnost Compal Electronics, která je druhý největším výrobcem hodinek Apple Watch, velkovýrobu nové generace v listopadu tohoto roku,“ tvrdí zdroje DigiTimes. 

Apple Watch Series 4:

Apple představil novou generaci Apple Watch ve 40 a 44 milimetrových variantách. Hodinky se ukázaly s prémiovou funkcí EKG, která podle Applu dokáže rozpoznat srdeční arytmii s přesností 98%, ač s tímto tvrzením někteří kardiologové nesouhlasí. Tahle funkce bude v dostupná ve Spojených státech s vypuštěním operačního systému watchOS 5.1. U nás se funkce dočkáme až po patřičné legislativní regulaci. Podle některých informací zatlačí na co nejbližší přijetí patřičných právních norem u nás i sám Apple.

series-4-fb

Dnes nejčtenější

.