Zavřít reklamu

Sezóna nových jablečných zařízení je v plném proudu a podle toho také vypadají maloobchodní značkové prodejny Apple. V nich mohou zákazníci nalézt obvyklé plakáty, grafické panely a další propagační materiály k nejnovějším Apple Watch Series 4, iPhonu XS a XS Max i k iPhonu XR. Návštěvníci Apple Park Visitor Center mají ale možnost vidět propagaci nových produktů, která je ještě o level výš.

Prostory centra jsou lemované takzvanými Avenues, speciálními výlohami, z nichž osm je světovými unikáty. Apple prostřednictvím Avenues poutavým způsobem přibližuje návštěvníkům například Apple Watch Hermès, ale také třeba architekturu Apple Parku. Čtyři ze zmiňovaných Avenues se na tuto sezónu kompletně proměnily, jak se můžete přesvědčit v galerii našeho článku.

Jedna z Avenuse je věnovaná kolekci řemínků k Apple Watch a zdobí ji kaleidoskopický motiv na jednoduchém, černém pozadí. Jednoduchost je ale jen zdánlivá – práce na výloze včetně navrhování zabraly stovky hodin, vše je do detailu promyšlené – barvy ornamentů odpovídají barvám současných řemínků k Apple Watch. Ve Visitor Center lze vidět i prostor, věnovaný Apple Parku a fotoaparátu iPhonu. Obří snímky Apple Parku bylo možné konečně po jeho definitivním dokončení řádně aktualizovat a rozšířit. Nechybí ani přehlídka iPadů, oblečených do kožených pouzder, zdůrazňujících výrobní proces tohoto typu doplňků. Tato část „expozice“ je přímým odkazem na podobnou fotografii v knize Designed by Apple in California. Návštěvníci zde mohou vidět pět krytů v různých stádiích výroby, a tím pádem nahlédnout pod pokličku celého procesu tvorby.

Nových výkladů se ale dočkaly i standardní novější Apple prodejny, kromě zbrusu nových produktů zde významnou roli hrají kolekce obalů a krytů pro letošní podzim. Na vystavených přístrojích běží ve smyčce video se světle laděnou grafikou ve stylu aplikace Apple Store, ve vybraných Apple prodejnách se nachází speciální panely, zobrazující nové řemínky k Apple Watch.

Avenues fb

Dnes nejčtenější

.