Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte smartphone, který zvládne zachytit nejkrásnější chvíle vašeho života stejně dobře, jako vaše selfies pro sociální sítě? Který bude mít dostatek paměti, výkonný software, a který něco vydrží? Takovým smartphonem je Vernee T3 Pro, který dnes můžete získat s akční slevou.

Smartphone Vernee T3 Pro je letošní novinkou, poháněnou chipsetem Mediatek MT6739WA. Telefon disponuje 3GB RAM a 16GB ROM, běží na něm operační systém Android 8.1 Oreo. O dostatek energie se stará Li-Po baterie s kapacitou 4080 mAh. Úhlopříčka multitouch displeje telefonu činí 5,5 palce s rozlišením 720 x 1440 pixelů. Telefon podporuje micro T-Flash paměťové karty do kapacity 32 GB. Zadní duální 13 + 2 MP fotoaparát smartphonu Vernee T3 Pro je vybaven autofocusem a LED bleskem, telefon podporuje 3G a 4G síť, další skvělou funkcí je FM rádio. Přední 5.0 MP fotoaparát vám zajistí skvělé selfies. Smartphone podporuje Face ID i otisk prstu.

Smartphone Vernee T3 Pro zakoupíte na webu TomTop za 1818 korun namísto obvyklých 2812 korun. Poštovné do České republiky je zdarma, smartphone obdržíte nejpozději do 15 pracovních dní.

Vernee fb

Dnes nejčtenější

.