Zavřít reklamu

V čele Applu stojí mnoho velmi zajímavých osobností a Eddy Cue je jednou z nich. Viceprezidenta internetového softwaru a služeb si můžete pamatovat například i z jablečných keynote, na kterých se nebojí vzít slovo a před světem o novinkách, které Apple přichystal, promluvit. Jaký je ale Eddy i mimo pódium?

Přesně to se rozhodli na něj prozradit jeho blízcí spolupracovníci portálu The Information. Ti na svého kolegu například prozradili, že je znám tím, že během schůzek mlčí, zavře oči a zakloní hlavu a ostatní účastníci v tu chvíli nevědí, zda spí či bedlivě poslouchá. Minimálně dvakrát se však prý začalo ozývat chrápání.

Nicméně většina spolupracovníků ho popisuje jako přirozeného vůdce, který je velmi inteligentní a je oddaný Applu. Z druhé strany se však ozývá, že občas působí až příliš vytíženě a nezvládá řešit konflikty. Cue se stará o služby Applu, jako je Apple Music, video obsah či mapy. Momentálně právě ve službách třímá obrovský potenciál, který však, dle mnoha kritiků, Apple nedokáže správně a včas uchytit. U Apple Music sice už Spotify dohání, ale i zde přišel na trh pozdě, a to ani nemluvíme o video obsahu, kde vlastní platformu teprve chystá. Mezitím je Netflix obrovsky úspěšný a jeho popularita stále stoupá.

Další kritika směřuje na jeho nezájem o některé oblasti, které jsou také pod jeho vedením. Například e-booky, o které prý zcela ztratil zájem s prohlášením, že „nyní už knihy nikdo nečte“. Stejně tak se téměř nezajímá o Siri, když při prezentaci týmu, který jí má na starost, působil velmi znuděně a právě při tomto setkání prý usnul. Těžko říci, kolik z těchto tvrzení je pravdivých a kolik pouze přibarvených, aby byly zajímavější. Jak působí Edy Cue na vás?

eddy cue fb

Dnes nejčtenější

.