Zavřít reklamu

Feral Interactive sa v poslednej dobe takpovediac utrhol z reťaze. Známe zoskupenie, ktoré stojí za optimalizáciou známych herných počinov na obrazovky jablčných zariadení sa za posledné týždne postaralo o niekoľko senzácií. Nedávno sme sa dočkali perfektného spracovania kultovej stratégie ROME: Total War na iPhony a taktiež Life is Strange: Before The Storm na macOS. Tentokrát tu máme o niečo menše oznámenie, no nadšencov pretekárskych titulov určite poteší. Známy počin GRID Autosport sa už čoskoro dočká značného vylepšenia vizuálnej stránky. Je až neuveriteľné, ako sa v poslednej dobe posunula grafika v prípade platformy mobilnej telefónov a toto tvrdenie ešte viac naberá na hodnote v prípade spomínanej hry GRID.

Vizuálne vylepšenia sa budú týkať realistickejšieho spracovania lámania sveta, tieňov alebo dymu. Určitých zmien sa samozrejme dočkáme aj v prípade okolitého prostredia a vykreslenia samotných automobilov, ktoré vyzerajú omnoho lepšie a hlavne bez ostrých neforemných hrán. Čo je však na tomto update najlepšie? Väčšina vývojárov orientuje svoje herné tituly iba na tie najnovšie modely mobilných zariadení, no Feral obšťastní aj majiteľov o niečo starších kúskov. Vylepšené grafické spracovanie si budeme môcť vychutnať na všetkých iPhonoch a iPadoch, ktoré podporujú túto hru. To znamená, že sa dočkajú aj vlastníci iPhonu SE, iPhonu 7 alebo iPadov, ktoré vyšli za posledné dva roky.

Update s poradovým číslom 1.2.4 dorazí ešte počas tohto roka, pričom sa ho pochopiteľne dočkáme úplne zadarmo (v prípade ak vlastníme samotnú hru). Racingová pecka, ktorú malo pôvodne na svedomí štúdio Codemasters si od svojho príchodu na PC v roku 2014 vyslúžilo množstvo fanúšikov, čo výrazne podporuje aj rozšírenie portfólia na mobilné telefóny. Hra je rovnako dostupná aj pre Macy, kde si za ňu však musíme aj patrične priplatiť. Video, ktoré poukazuje na porovnávanie grafického spracovania medzi verziami 1.2.3 a 1.2.4 si môžete vychutnať nižšie. O konkrétnom dátume príchodu updatu vás budeme informovať.

  • Hra Grid Autosport je dostupná v App Store pre zariadenia s iOS a macOS

Grid

Dnes nejčtenější

.