Zavřít reklamu

Není nutné používat jen nejnovější technologie, abyste mohli provozovat celosvětovou službu pro desítky milionů lidí. I ty letité, například PHP, vám při tak velké zátěži mohou výborně posloužit – stačí jen vědět, jak na to. Přesně o tom se na letošním WebExpu chystá ve své přednášce mluvit Pavel Cvetler z české společnosti Livesport. Přijďte si ho 21. září od 12:00 poslechnout do Lucerny!

Šéf vývoje webů a aplikací Livesport.cz bude mluvit o tom, jak se jeho tým stará o stránky, které měsíčně navštíví zhruba 75 milionů sportovních fanoušků z celého světa. To je obrovská návštěvnost, a vývojáři Livesportu musí zajistit, aby co nejméně zatěžovala starší technologie, které největší světový poskytovatel rychlých sportovních informací používá.

Vývojáři Livesportu jsou navíc připraveni nejen na velký počet návštěvníků, ale také na obrovské zatížení serverů během důležitých sportovních zápasů. Technologická firma sídlící v Praze se díky tomu dokáže vypořádat i s 500 000 req/sec.

Zajímají vás technologie? Přednáška Pavla Cvetlera „Snail on Steroids, or The Old Technology Can Still Be Gold“ bude hlavně o nich, tak ji na letošním WebExpu nepropásněte!

180405-LivesportTalkV_0189-uprava
180405-LivesportTalkV_0189-fb

Dnes nejčtenější

.