Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Enlight Pixaloop

Chcete si vyzkoušet zcela nový způsob fotografického umění? Stáhněte si aplikaci Enlight Pixaloop. Umožní vám nejenom aplikovat známé i neobvyklé umělecké prvky, ale také animovat, upravovat do nejmenších detailů a spoustu dalších věcí. Aplikace funguje na bázi předplatného.

[appbox appstore id1381206010]

Remember to Call

Chtěli byste být více v kontaktu se svými blízkými, ale neustále se jim zapomínáte ozvat? Aplikace Remember to Call vás dokáže chytře upozornit na to, komu a kdy máte zavolat, a zároveň dokáže zmapovat, jak své plány plníte.

[appbox appstore id1426982240]

Phone Cleaner – Magic Remover

Phone Cleaner je nekompromisní aplikace, která vám pomůže s důkladným pročištěním vašeho telefonu nebo tabletu a tím pádem i s uvolněním potřebného objemu místa. Ať už potřebujete pročistit galerii nebo kontakty, Phone Cleaner vám skvěle poslouží.

[appbox appstore id1435019076]

Punti

Jde vám občas hlava kolem ze všech možných povinností, kterým musíte každý den čelit? Aplikace Punti vám pomůže v nich mít nejenom přehled, ale také je do puntíku splnit. Punti funguje pro celou rodinu, takže vám poslouží i v případě, že potřebujete zaúkolovat děti nebo jiné její členy.

[appbox appstore id1405931673]

Pop Shot! Golf

Milujete golf a chtěli byste ho hrát kdykoliv a kdekoliv? Aplikace Pop Shot! Golf vám to zábavným způsobem umožní. Potřebujete jen ruce a displej vašeho smartphonu. Dokážete míček dostat až do jamky?

[appbox appstore id1398883525]

Snake Vs. Colors

V této na první pohled jednoduché hře na sebe berete podobu slizkého hada, kterého pronásledují výrazné barvy. Váš úkol je jasný: proplazte se co největším počtem úrovní a vyhýbejte se stupňujícím se překážkám.

[appbox appstore id1435037864]

iPad 2018 fb

Dnes nejčtenější

.