Zavřít reklamu

Chcete se stát součástí technologického magazínu, který má měsíčně přes 2 miliony návštěv? Pokud ano, pak jste na správném místě. Letem světem Applem hledá do svého týmu nového redaktora na psaní novinek (nejenom) ze světa Applu.

Hledáme člověka, který sleduje dění v technologickém světě a má tak přehled o všech zajímavých novinkách ze světa hardwaru a softwaru. Nabízíme pozici redaktora, který by byl schopný psát denně více krátkých článků o rozsahu maximálně několika vět, podobné tweetům a příspěvkům na Facebooku či Instagramu.

Vzhledem k rozsahu práce se jedná o nabídku přivýdělku, která je vhodná především pro studenty. V případě zájmu a spokojenosti na obou stranách se však nebráníme ani rozšíření pracovní náplně a tím i navýšení odměny. Práci je možné vykonávat z pohodlí domova. Nabízíme flexibilní pracovní dobu a například i možnost testovat nové produkty.

Na oplátku požadujeme skvělou znalost českého jazyka, dobrý psaný projev, schopnost porozumět anglicky psanému textu, ochotu komunikovat s ostatními členy týmu a znalost Apple produktů a jejich operačních systému. Výhodou je zkušenost s redakčním systémem WordPress.

Pokud vás inzerát zaujal, stačí udělat následující:

  • Napište 3 krátké ukázkové články o rozsahu maximálně 100 slov. Inspiraci můžete čerpat zde.
  • Sami napište, kolik takových článků denně byste zvládali napsat a jakou odměnu byste si za uvedený počet představovali.
  • Připište základní informace o sobě.
  • Žádost pošlete na prace@textfactory.cz
LsA
LsA redakce

Dnes nejčtenější

.