Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Mobilní telefony jsou fenoménem dnešní doby. Každý jistě pamatuje na svůj první mobil s anténou a černobílým displejem. Využívali jsme jej především k telefonování a občas jsme si zahráli hada nebo bludiště. Příchodem chytrých zařízení se toho mnoho změnilo. Nespokojíme se pouze se základními funkcemi, ale samozřejmostí je špičkový fotoaparát, full HD displej a několika jádrový procesor. Tyto malé „počítače“ jsou extrémně výkonné, ale také velmi drahé. Ty nejlepší kousky se pohybují okolo 20 000 korun až 30 000 korun, což rozhodně není málo. Jak tedy nákup mobilního telefonu financovat. Je lepší použít vlastní zdroje? Může se vyplatit půjčka ihned?

Nový mobil na splátky

Chcete udělat své přítelkyni radost a koupit jí nejnovější iPhone, ale nemáte dostatečnou hotovost? S tím vám pomůže nákup zboží na splátky. Stačí navštívit jakoukoli kamennou prodejnu s elektrickými spotřebiči a zeptat se na přesné podmínky přímo tam. Tuto možnost poskytují také mobilní operátoři. Výhodou je, že si obvykle můžete nastavit takovou výši splátek, která vám nejvíce vyhovuje. Uhradíte pouze malou část zařízení a následně telefon splácíte.

Půjčka u nebankovní společnosti, vyplatí se?

Třetí možností jak si obstarat mobilní telefon je využitím služeb nebankovní společnosti. U ní je možná půjčka online ihned na váš bankovní účet. Tyto půjčky jsou bezúčelové, tudíž nemusíte nikomu říkat na co peníze využijete. Pokud žádáte o úvěr poprvé doporučujeme využít akce první půjčky zcela zdarma bez jakýchkoli poplatků. Doba splatnosti se pohybuje od 1 do 30 dnů, proto takovou službu volte pouze v případě, že budete schopni následující měsíc půjčku bez problému splatit. V mnoha případech ani není problém záznam v registru dlužníků solus.

Buďte opatrní

Dejte si pozor, aby se koupě mobilního zařízení neproměnila v noční můru. Pokud přemýšlíte o půjčce nebo nákupu na splátky je nutné, aby jste veškeré platby zasílali na účet poskytovatele včas a nejlépe s předstihem, aby jste se vyvarovali sankcím za zpoždění.

iWant FlexiGlass sklo iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.