Zavřít reklamu

Letošní představení nových iPhonů je již pár hodin minulostí. Ať už vás Apple zklamal či naopak potěšil, včerejší konferenci si můžete díky několika snímkům sdíleným přímo Applem dnes opět připomenout. 

Na fotkách, které jsou umístěny v galerii pod tímto odstavcem, si můžete prohlédnout některé okamžiky přímo z prezentace – například demonstraci výkonu nového čipsetu A12 Bionic, ukázku parádních ciferníků u Apple Watch Series 4 či Phila Schillera hovořícího o nejlevnějších iPhonech, kterými jsou modely XR. Nutno podotknout, že právě ty jsou skutečně zajímavé a svou cenou rozhodně mohou zaujmout. Jejich vnitřní komponenty se totiž shodují s prémiovými iPhony XS a XS Max, liší se tak “pouze” displejem, jednoobjektivovou kamerou a hliníkovými zády. 

Velmi pěkný pohled je ale i na okolí a vnitřek Divadla Steva Jobse, které je zaplněno novináři a dalšími lidmi, kteří měli to štěstí a prezentace se mohli zúčastnit. Na jedné z fotek pak můžete vidět i šéfa Applu Tima Cooka po boku šéfdesignéra Jonyho Iva, jak hovoří v demo prostoru o iPhonech XR. 

Jak vlastně hodnotíte včerejší konferenci vy? Potěšil vás Apple, nebo jste z ní spíše zklamaní. Za sebe mohu říci, že pociťuji spíše rozporuplné pocity a ačkoliv se mi některá vylepšení na produktech libí, má očekávání se zcela nenaplnila. Snad nás tedy Apple brzy potěší alespoň představením nových iPadů, kterých jsme se včera bohužel nedočkali. To samé pak platí i o bezdrátové nabíječce AirPower a novém pouzdru pro sluchátka AirPods. Ani jeden z těchto produktů totiž bohužel na pulty obchodu zatím nemíří a to ani po roce od jeho představení. 

Apple-keynote-Tim-Cook-and-Jony-Ive-iPhone-XR-fb

Dnes nejčtenější

.