Zavřít reklamu

Po včerejší Keynote, na které Apple představil kromě tří nových iPhonů také hodinky Apple Watch Series 4, byla aktualizována webová stránka Design Resources s novými materiály pro návrháře a vývojáře. Jsou zde například šablony pro nové a větší dipleje, kterými nové Apple Watch disponují. Nové zdroje pro návrhy tak obsahují šablony pro 38, 40, 42 a 44 mm modely. Dále na stránkách pro vývojáře jsou uveřejněny postupy pro vytváření nových aplikací jak na nové Apple Watch, tak na iPhony.

Nové hodinky se dočkaly opravdu velkých změn, displej je větší o více než 30% a umožní tedy zobrazit na displeji mnohem více informací a méně zkracovat text. Apple pro vývojáře rovněž zveřejnil videa, která pojednávají o aspektech uživatelského prostředí nových hodinek.

Představení Apple Watch Series 4:

Nové iPhony Xs Max a Xr přinášejí do jablečné rodinky také dvě nová rozlišení, 6,5“ a 6,1“. I pro iOS vývojáře Apple zveřejnil video, které by mělo vývojářům pomoct aplikaci optimalizovat tak, aby se na zařízení správně zobrazovala.

Nové Apple Watch vypadají skutečně skvěle. Nejvýraznější změnou je samozřejmě displej, dále zde máme reproduktor, který hraje o 50% hlasitěji. Velkou novinkou je pak EKG, které je zabudováno přímo v korunce hodinek, tahle funkce ale nebude bohužel u nás dostupná. Vše pak pohání nový procesor S4, který je až dvakrát rychlejší, než u předchozí generace. Apple Watch Series 4 budou k dostání v 40 mm verzi za 11290 korun, 44mm varianta pak za 12090.

Design.fb

Dnes nejčtenější

.