Zavřít reklamu

Prvním výsledkem spolupráce Applu s módními značkami se staly Apple Watch Hermès, čímž cupertinská společnost spojila perfektní hardware s kvalitně zpracovnou kůží značky Hermès.

Hermès je francouzská módní značka, kterou v roce 1837 založil obchodník Thierry Hermès. Společnost se specializuje na výrobu oblečení a doplňků, ovšem produktové portfolio zahrnuje také parfémy, nádobí či šperky. Samozřejmě s nálepkou luxusní. Apple Watch Hermès se designem v podstatě nijak neliší. Pouzdro je vyrobeno z nerezové oceli. Odlišují se ještě kolekcí nových pásků z vysoce kvalitní kůže značky Hermès.

V nabídce je Double Tour ve čtyřech barevných variantách – Indigo/Craie/Orange, Bordeaux/Rose Extreme/Rose Azalée, Fauve Barenia a Blue Indigo. Jedná se o extra dlouhý řemínek, který elegantně dvakrát omotáte okolo zápěstí. Apple Watch Hermès v 40mm variantě s Double Tour řemínkem se dají zakoupit za 1 399 dolarů.

Další verze Single Tour je dostupná jak v 40mm, tak i 44mm provedení. Řemínky jsou ve stejných barvách jako Double Tour. Za velikost 40 mm zaplatíte 1 249 dolarů.

Model Single Tour Rallye odkazuje na design klasických rukavic Hermès. Řemínek je vyroben z telecí kůže. Jablečné hodinky v 44mm variantě stojí 1 399 dolarů. Další verzí do sbírky jsou 44mm Apple Watch Hermès s řemínkem Single Tour Deployment Buckle se sponou. Vyjdou na 1 499 dolarů. V České republice se však zatím prodávat nebudou, a tak některé milovníky luxusní kůže zřejmě zklameme.

Pokud však vezmeme v úvahu, že jen malý tenký kožený náramek na ruku od značky Hermès vyjde na 450 dolarů, tak jsou ceny vcelku přijatelné.

apple watch hermes fb

Dnes nejčtenější

.