Zavřít reklamu

Toto už se nedá brát jako spekulace, ale přímé potvrzení většiny otazníků před dnešní Keynote. Z úniku v XML souborech webové stránky Applu se totiž již podařilo zjistit, jak přesně se budou letošní iPhony jmenovat a také jakých barevných variant se dočkáme u nejlevnějšího modelu s LCD displejem. A další na řadě jsou Apple Watch!

S nimi se už také nějakou dobu víceméně počítá a nejvíce se spekuluje o velikosti displeje. Z dnešního úniku fotografií už bylo jasné, že dojde ke zúžení rámečků kolem displeje, ale nyní známe i přesnou velikost. Ta nakonec bude 40 a 44 milimetrů. Ze současných 38, respektive 42 milimetrů se tak displej v úhlopříčce zvětší o pouhé dva milimetry. Avšak v praxi to může znamenat mnohem pohodlnější ovládání a výrazné zvýšení počtu prvků, které se na displej vejdou.

Zajímavé je, že u nových Apple Watch není uvedené „Series 4“, což se bralo jako samozřejmost. Vypadá to, že se Apple rozhodl pro odstranění uvádění sérií přímo v názvu a půjde zkrátka pouze o Apple Watch. Obě velikostní varianty budou k dostání buď pouze s GPS, případně s GPS i možností datového připojení. Barevné kombinace budou tři – stříbrná, vesmírně šedá a zlatá. U 40mm modelu je uvedeno i několik Nike či Hermés možností. Už za pár hodin se dozvíme, zda jsou všechny tyto informace pravdivé, všechno však naznačuje tomu, že ano.

apple_watch_series_4_9to5mac

Dnes nejčtenější

.