Zavřít reklamu

Jako již tradičně před keynote, i dnes jsme se dočkali vypnutí Online Storu společnosti Apple, což značí jediné – příchod nových produktů. V současné době tak již nelze objednávat produkty jak přes webový prohlížeč a adresu Apple.cz, tak ani přes aplikaci pro iOS. V obou případech totiž narazíte na hlášku „Budeme zpátky co nevidět. Právě Apple Store aktualizujeme. Přijď se brzo podívat.“ Po opětovném spuštění, které proběhne někdy v průběhu večerní keynote či krátce po jejím skončení tak již bude možné v obchodě nalézt veškeré produkty, které Apple dnes večer poprvé ukáže světu.

Dočkat bychom se měli hned tří nových iPhonů, Apple Watch Series 4, dvojice nových iPadů Pro, bezdrátové nabíječky AirPower, nové krabičky pro AirPods a samozřejmě mnoha nového příslušenství v různých barvách. Z obchodu ale i pár produktů nejspíš zmizí. Pokud se dočkáme nových iPadů Pro, dá se očekávat, že se s jejich staršími bratříčky rozloučíme. Spekuluje se též o ukončení prodeje iPhonu X, iPhonu SE a iPhonu 6s. Z prodeje by též měly zmizet Apple Watch Series 1, na jejichž místo se přesunou Apple Watch Series 3. Další produkty by ale nejspíše v „ohrožení na životě“ být neměly.

Celým večerem vás budeme na našem portálu samozřejmě provázet a o všech novinkách informovat. Určitě se u nás tedy večer zastavte a počtěte si o tom, co pro nás Apple předešlé měsíce chystal. Bude to totiž velké a bude toho nejspíš skutečně dost.

keynote store fb

Dnes nejčtenější

.