Zavřít reklamu

Společnost Apple na dnešní Keynote představila trojici nových iPhonů. Jen pár desítek vteřin po skončení konference se také aktualizoval web společnosti, na kterém teď kromě nových zařízení můžete nalézt i příslušné kryty. Na jaké barvy a materiály se můžeme těšit?

Jako obvykle nabízí Apple decentní, ale zajímavé kryty na iPhone v různých barevných i materiálových provedeních. Pokud jste si oblíbili silikonové kryty, potěší vás Apple tradiční bílou, půlnoční modrou, pískově růžovou, ale také nektarinkovou, levandulově šedou, a nechybí ani (Product) RED. Silikonový kryt na iPhone XS Max stojí 1190 korun, stejné barevné varianty v silikonovém provedení nabízí Apple i pro iPhone SX.

Apple nabízí kryty na nové iPhony také v koženém provedení. Kožený kryt na iPhone XS stojí v online obchodě Apple 1390 korun, k dostání je v pivoňkově růžové, sedlově hnědé, tradiční černé a pochopitelně i ve variantě (Product) RED. Kožený kryt v těchto  barevnýc variantách je za stejnou cenu k dostání i pro iPhone XS Max. V nabídce jsou i kožená zavírací pouzdra Folio, a to jak pro iPhone XS Max (3490 korun), tak také pro iPhone XS (2790).

V době psaní tohoto článku se zatím v českém online obchodě společnosti Apple nenacházely doplňky pro iPhone Xr, věříme ale, že na sebe nenechají dlouho čekat. Apple na dnešní Keynote představil také Apple Watch Series 4 – o řemnících ke čtvrté generaci jablečných chytrých hodinek se dočtete v některém z příštích článků.

IMG_0955

Dnes nejčtenější

.