Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Range: Random Number Generator

Do aplikace zadáte nejnižší a nejvyšší hodnotu, a potom kliknete na tlačítko pro generování náhodných čísel. Dostanete tak náhodná čísla ve vámi zadaném rozsahu. Jak jednoduché.

[appbox appstore id1130336007 oldprice=“25Kč“]

Half Marathon Trainer: 21K Run

Half Marathon Trainer: 21K Run je nejsnadnější a nejúspěšnější program pro nacvičení prvních 21 kilometrů. S tímto úžasným tréninkovým programem zlepšíte svou kondici.

[appbox appstore id521810715 oldprice=“149Kč“]

Magic Call Pro

Občas se stane, že se ocitnete v nepříjemné situaci, ze které byste nejraději utekli. Třeba taková trapná schůzka. Potom není nic jednoduššího než použít aplikaci Magic Call Pro, která vám jakoby sama zavolá a nasimuluje tak hovor.

[appbox appstore id1269010857 oldprice=“49Kč“]

Sketch Fan Pro – My Art Pad

Sketch Fan Pro je mobilní aplikace, ve které můžete kreslit. Čekají na vás různé funkce, průlomové akvarely, plátno, které je možné až 64násobně zvětšit a podobně. Stanete se opravdovými umělci.

[appbox appstore id1380326509 oldprice=“229Kč“]

Magnifier with Flash Light

Zapomněli jste si vzít brýle na čtení? Potřebujete přečíst miniaturní text? V takovém případě vezměte do rukou iPhone a proměňte ho lupu.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“25Kč“]

Memes Maker Pro Memeslay App

Chcete si vytvořit vlastní meme na Instagram, Twitter, Tumblr či Facebook? Použijte tuto skvělou aplikaci, se kterou to uděláte snadno a rychle.

[appbox appstore id1203083862 oldprice=“79Kč“]

Super Tank Battle

Jedná se o klasickou tankovou bitvu s atraktivními herními prvky. Připravte se tedy na tankovou bitvu a na moderní válku.

[appbox appstore id507828762 oldprice=“129Kč“]

Sweet Factory

Zahrajte si hru, která se odehrává v továrně na sladkosti. Vašim úkolem je rychle se pohybovat, zůstat ve střehu a sledovat, co se stane. Nezničte Vánoce.

[appbox appstore id933619058 oldprice=“49Kč“]

iphone macbook fb

Dnes nejčtenější

.