Zavřít reklamu

Od dlouho očekávané keynote, která proběhne v Divadle Steva Jobse, nás dělí už jen několik hodin. Obecně se očekává, že nám na této události Apple představí spoustu nových produktů a oznámí data vydání nových operačních systémů. Pokud jste však doufali, že se mezi produkty s nakousnutým jablkem v logu objeví i pár novinek od Beats, jste na omylu. Podle nových zpráv bude totiž zítřek patřit výhradně produktům od Applu.

Beats si vzal Apple pod svá křídla již v roce 2013 jakožto vyhlášeného výrobce sluchátek a reproduktorů, který se těšil ve světě velké popularitě. Populární produkty od Beats sice ještě jsou, fanoušci této značky se ale bohužel žádné novinky již poměrně dlouho nedočkali. Od uvedení BeatsX s čipem W1, Powerbeats 3 a Beats Solo 3  totiž uplynuly už dlouhé dva roky, ve kterých jsme si užili jen drobné upgrady především v barvách.  Nicméně vzhledem k tomu, že se v kuloárech šušká o tom, že Apple pracuje na vlastních náhlavních sluchátkách a dalších generacích AirPods se příliš nemůžeme tomu, že se nových sluchátek od Beats nedočkáme, divit.

Z dílny Beats však měl vzejít i jiný velmi zajímavý produkt, kterým se měl Apple pokusit zaujmout. V minulých měsících se totiž spekulovalo nad tím, že se dočkáme levnější verze HomePodu, který bude prodáván právě pod logem Beats a Apple se ním pokusí ještě více prorazit na trhu s chytrými reproduktory. Ani příchod této novinky se ale podle všeho na zítřejší den nechystá.

Nová generace HomePodu by mohla vypadat klidně takto:

V tuto chvíli je vcelku těžké říci, co vše se nám Apple rozhodne představit zítra a co si eventuálně nechá na další týdny či měsíce. Jisti si můžeme být tak maximálně u iPhonů a Apple Watch, jelikož právě tyto produkty se v posledních letech představovaly bok po boku právě na keynote. Krom toho bychom se pak mohli dočkat i představení iPadů a spuštění prodejů AirPower a bezdrátového nabíjecího pouzdra pro AirPods. Zda nám ale Apple představí i nové Macy si v tuto chvíli odhadovat netroufáme. Mnohé indície sice naznačují, že by tomu tak být mělo, nicméně počet produktů na představení je už tak poměrně vysoký a Apple si nejspíš nebude chtít „vystřílet všechnu munici“ naráz. Ale kdo ví. Třeba bude zítřek na produkty skutečně abnormálně bohatý.

Beats EP FB

Dnes nejčtenější

.