Zavřít reklamu

Apple se o spokojenost svých zákazníků s jablečnými produkty vždy zajímal. Dával to najevo například různými průzkumy, které jim zasílal a nyní se tak děje znovu. Konkrétně se to týká majitelů iMacu Pro, kterých se Apple dotazuje na spokojenost či nespokojenost s různými funkcemi.

Nejpravděpodobnější varianta, proč cupertinská společnost zjišťuje tyto podrobnosti, je plánované vydání Macu Pro. Tento modulární počítač by měl vyjít v příštím roce a Apple na něm pracuje dle všeho už poměrně dlouho. Průzkum je, stejně jako dříve, ve formě zaškrtávacích políček u jednotlivých otázek. Jednou z nich je například dotaz, zda si zákazník zakoupil zařízení kvůli jeho designu, velkému počtu portů či některé z dalších možností. Majitelé iMacu Pro mají také možnost zde uvést jaké vlastnosti se jim na zařízení nejvíce líbí nebo naopak nelíbí.

O průzkumu informoval nejprve uživatel Twitteru:

Zatím není jasné, kolika uživatelům Apple průzkum zaslal, ale pravděpodobně se bude snažit o co největší rozšíření a získání zpětné vazby od co možná největší skupiny majitelů iMacu Pro. V minulosti se kalifornská společnost dotazovala majitelů Apple Watch například na to, zda u zákazníků vedla ke koupi předem domluvená schůzka v Apple Storu, kde si hodinky mohli vyzkoušet. Ne vždy však vedou tyto dotazníky k následné změně produktu. Dříve Apple rozeslal například průzkum spokojenosti a četnosti využívání sluchátkového jacku u MacBooku Pro nebo zda-li by uživatelé uvítali technologii LTE ve svém Macbooku.

Takto by mohl nový Mac Pro vypadat:

Uvidíme, zda bude Apple mluvit o chystaném Macu Pro už na zítřejší keynote. Letos se spekuluje o nezvykle velkém množství produktů, kterých bychom se měli dočkat, takže právě na toto zařízení možná nedojde. Především proto, že by mělo dorazit na trh až v průběhu roku 2019.

modular mac fb

Dnes nejčtenější

.