Zavřít reklamu

Pokud přemýšlíte nad nákupem nového MacBooku a rozhodli jste se počkat kvůli spekulacím o blížící se 13” novince, následující řádky by vás mohly skutečně potěšit. Podle čerstvých informací ze zdrojů analytika Ming-Chi Kua je totiž představení nového MacBooku skutečně velmi blízko a co víc, bude se jednat o skutečně velmi zajímavý stroj.

Doposud jsme příliš nevěděli, jaké místo vlastně nový MacBook v portfoliu Applu zaujme. Spekulovalo se totiž především nad tím, zda jím Apple skutečně nahradí legendární MacBook Air, či zda se bude jednat o zcela novou produktovou řadu. Jak se ale zdá, vše bude nakonec trochu jinak. 

Bude novinka vypadat nějak takto?:

Podle analytika by měla novinka nahradit v nynější nabídce 12” MacBook, který je mezi uživateli poměrně oblíbený. Cena nového Macu by měla být poměrně nízká a to i přesto, že by měl údajně nabídnout technologii Touch ID pro autentizaci uživatele. Zajímavé však je, že tato technologie nebude svázána s Touch Barem, jak tomu je u MacBooků Pro, díky čemuž bude moci Apple srazit cenu tohoto stroje poměrně nízko. Jakou cenovku na něj nalepí ale v tuto chvíli bohužel nevíme. 

Se stoprocentní jistotou se nedá říci ani to, zda Apple představí všechny chystané novinky již ve středu či si jich pár nechá na příští měsíce. Podle Bloombergu je ale možné, že se Apple rozhodne k uspořádání další keynote v průběhu října či listopadu, na které představí zbytek svých produktů, které si pro nás pro letošek nachystal. 

macbook air 2 fb

Dnes nejčtenější

.