Zavřít reklamu

Stejně jako každý rok, tak i tento rok je právě měsíc září modlou všech Apple fanoušků. Již 12. září se totiž dočkáme nejočekávanější Apple konference za letošní rok. Na této konferenci se můžeme těšit na představení nových iPhonů – iPhone Xs, iPhone Xs Max a iPhone 9. Z řady chytrých hodinek Apple představí již čtvrtou generaci Apple Watch. S největší pravděpodobností Apple spustí také prodej bezdrátové nabíječky AirPower a nového pouzdra pro AirPody. Mimo jiné se možná taktéž dočkáme nových Maců, iPadů a dalších produktů. Po softwarové stránce se můžeme těšit na oficiální oznámení data vydání nových operačních systémů nových operačních systémů pro veřejnost – iOS 12, macOS 10.14 Mojave, watchOS 5 a tvOS 12. Čeho všeho se na konferenci dočkáme, to ví jen a jen pouze Apple. Pokud chcete být u toho, tak vám nezbývá nic jiného, než se ve středu, 12. září 2018 v 19:00 dívat na přímý přenos.

Takto vypadaly upoutávky na představení nových iPhonů v minulých letech:

Pokud se i vy nemůžete představení nových Apple produktů dočkat a odpočítáváte poslední hodiny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat.  Jak tedy na iPhonu, iPadu, Macu a Apple TV sledovat živý přenos?

Představení nejen iPhonu Xs na Macu nebo MacBooku

Živý přenos z představení nových produktů budete na vašem jablečném zařízení s operačním systémem macOS moct sledovat z tohoto odkazu. Pro správné fungování budete potřebovat Mac nebo MacBook běžící na operačním systému macOS High Sierra 10.12 nebo novějším.

Představení nejen iPhonu Xs na iPhonu nebo iPadu

Apple se s námi podělil o informaci, že pro zařízení iPhone a iPad bude nejlepší živý přenos sledovat z tohoto odkazu. Abyste stream mohli sledovat, budete potřebovat Safari a iOS 10 nebo novější.

Představení nejen iPhonu Xs na Apple TV

Pokud se rozhodnete jablečnou konferenci sledovat z jablečné televize, máte to nejjednodušší. Stačí si otevřít menu a rozkliknout živý přenos konference.

Představení nejen iPhonu Xs na operačních systémech Windows nebo Android

Jak sledovat představení nových produktů od Apple na ostatních plaftormách? To se dozvíte v následujících dnech na magazínu Letem světem Applem, a proto nás určitě sledujte i nadále.

pozvanka apple event

Dnes nejčtenější

.