Zavřít reklamu

Představení nových iPhonů je už za dveřmi, takže se každým dnem dozvídáme spoustu nových informací. Tato se týká možného data, kdy se dostanou první kusy ke svým novým majitelům. Apple by je totiž mohl začít odesílat velmi brzy po jejich středečním odhalení.

Podle italské pobočky doručovací společnosti DHL se první zákazníci dočkají svých iPhonů už 21. září, tedy 9 dní po samotném představení. Toto datum potvrzuje fotografie z interního systému společnosti DHL, kde se uvádí, že zaměstnanci mají počítat v nejbližší době s vyšším pracovním vytížením. A právě prvním konkrétním datem, kdy se očekává velký počet dodávek, je pátek 21. září. Této spekulaci nahrává také to, že DHL je primárním partnerem Applu v Itálii i dalších zemích. Zvýšený počet dodávek je očekáván až do 27. září.

Můžeme očekávat dodání iPhonů už 21. září?

V textu se sice nemluví konkrétně o iPhonech, ale předmět emailu jmenuje Apple, takže se dá předpokládat, že v tyto dny opravdu půjde o dodávky nových zařízení cupertinské společnosti. Itálie standardně bývá zahrnuta v první vlně objednávek, takže se dá očekávat doručení i ve Spojených státech a také dalších významných trzích Evropy. Zda mezi nimi bude i Česká republika zatím není jasné a možná budeme čekat o něco déle. Nedočkavci se samozřejmě budou moci vydat do německých Apple Storů.

Otázkou zůstává, zda i v této první vlně dodávání nových modelů bude zahrnut i ten nejlevnější s LCD displejem. Ten totiž podle posledních zpráv možná bude ze začátku velmi nedostatkovým zbožím. Jak vše ohledně nových iPhonů i dalších zařízení dopadne se dozvíme už ve středu 12. září.

iphone-xs

Dnes nejčtenější

.