Zavřít reklamu

S témou úspechu populárneho titulu Fortnite je oboznámený azda každý náš čitateľ a občasný fanúšik mobilných hier. Hra prekonáva jednu hranicu za druhou a tvorcovia zo štúdia Epic Games hlásia každomesačné rekordné zisky. V poslednej dobe sa však veľký počet hráčov tohoto počinu sťažuje na nedostatočný výkon a množstvo chýb počas hrania. Autori hry sa zachovali viac než príkladne a vyhlasujú, že nový update, ktorý pokryje všetky chyby a vyrieši problémy s priebehom hry príde už čoskoro.

Posledný update, ktorý priniesol do hry množstvo nových funkcií, však podľa hráčov spomaľuje hru a kazí celkový dojem zo zážitku. Časté bugy a sekanie v herných zápasoch určite nezapríčiňuje zastaralosť daného hardvéru, nakoľko podobné problémy hlásili aj hráči na Windows a MacOS. V prípade počítačovej verzie sa tvorcom už tento problém podarilo vyriešiť. Epic Games si ale uvedomuje dôležitosť mobilnej platformy, nakoľko práve smartfóny predstavujú najväčší podiel ziskov v peňaženke štúdia.

V nedávnom príspevku na Reddite, sa Epic vyjadrilo na margo tejto situácie v zmysle „ťažkého obdobia“, ktoré zažíva Fortnite na platforme iOS. Štúdio sa však zaviazalo k opraveniu spomínaných chýb, no zatiaľ nevieme, kedy sa tak stane. Prečítajte si nasledujúce vyhlásenie tvorcov: „Uvedomujeme si momentálnu neblahú situáciu, ktorá vznikla na platforme iOS. Chyby sme opravili a pracujeme na aplikovaní patchu najrýchlejšie ako vieme. Vieme, že sa mnoho fanúšikov teší na novú udalosť s názvom High Stakes spojenú s novým módom Getaway LTM. Nechcem stáť v ceste medzi našimi fanúšikmi a novým herným zážitkom, preto vás o vyriešení problému budeme informovať v čo najbližšej dobe.“

Fortnite prešiel od  svojho vydania v marci/březnu tohto roku niekoľkými rekordnými míľnikmi. Počas relatívne krátkeho obdobia sa stal jednou z najúspešnejších hier a aplikácií v histórii App Store. Iba po 90 dňoch strávených na trhu prekonal hranicu 100 miliónov dolárov a časom aj neiuveriteľnú sumu 1 miliardy naprieč všetkými dostupnými platformami. Úspech hry sa aj naďalej stupňuje, preto môžeme očakávať ďalší nárast, ktorý tvorcovia podporujú prinášaním stále nových herných možností. Podľahli ste aj vy Battle Royale ošiaľu?

Fortnite

Dnes nejčtenější

.