Zavřít reklamu

Valve nás neraz prekvapí určitým herným titulom, ktorý si môžeme zaobstarať úplne zadarmo. Tentokrát sa ponuka zameriava na legendárne Cé-esko, ktoré pozná azda každý nadšenec počítačových hier. V Steame si tak môžete dočasne aktivovať hru Counter-Strike: Global Offensive bez minutia jedinej koruny. Táto ponuka platí ako pre používateľov Windows PC, tak aj pre MacOS a Linux. Takmer stopercentne výhodná ponuka však má jeden háčik.

Obľúbenú akčnú strieľačku, ktorá zabáva masy ľudí už od minulého storočia si môžete stiahnuť zadarmo aj vy, ale iba ako free verziu. To znamená, že budete môcť zažiť intenzívne boje proti teroristom iba v offlinovom prevedení. Na druhej strane, tento krok predstavuje nostalgické opojenie známej hry pre veteránov, ktorí vyrastali na originálnej verzii Counter-Strike. Zúfať však určite nemusíte. Ak sa do hry ponoríte natoľko, že si budete chcieť priplatiť niekoľko drobných za kompletnú online edíciu, aj na tento scenár si Steam pripravil patričnú zľavu. balíček Online Full Edition zoženiete len za 12,49 €, čo je niečo cez 300 kč. K dispozícii ja taktiež kompletná verzia zahŕňajúca hry vrátane Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Source a spomínaný Counter-Strike Global Offensive v plnej edícii.

Napriek tomu, že sa v prípade free verzie jedná iba o systematické strieľanie botov, hra môže vyznieť v celku zábavne. Counter-Strike je jednoducho pojem, ktorý figuruje nielen na amatérskej scéne, ale aj na poli súťažných e-Sports turnajov. Ak hľadáte okorenenie pre vašu virtuálnu hernú knižnicu na počítači, určite si nenechajte ujsť túto možnosť a oživte staré spomienky s hrou Counter-Strike: Global Offensive. Odkaz na stiahnutie hry nájdete v nasledujúcom appboxe. Voľne dostupnú verziu získate po rozkliknutí okna a návšteve služby Steam.

[appbox steam 730]

Counter

Dnes nejčtenější

.