Zavřít reklamu

O příchodu nových Apple Watch Series 4 si již nějakou chvíli štěbetají i vrabci na střeše. Díky úniku snímku z dílny Applu je totiž jejich příchod pěkných pár dní potvrzen. Z kódů beta verzí systémů watchOS 5 se navíc podařily vyčíst informace, které odhalily o těchto hodinkách spoustu zajímavých detailů včetně rozlišení jejich zvětšeného displeje. To ale není to jediné, čím se nové Apple Watch pochlubí. 

Analytik Kuo přišel dnes s velmi zajímavou zprávou, která odhaluje další detaily o chystaných hodinkách. Podle Kuovy zprávy budou hodinky podporovat EKG, čímž se výrazně zlepší jejich schopnost monitorování životních funkcí uživatelů.

Krom této zajímavé novinky se dočkáme i změny v materiálu, který je na výrobu Apple Watch používán. Zatímco se u některých modelů (například u hliníkových modelů Apple Watch 3 bez podpory LTE) objevovala záda se senzory vyrobená z kompozitního skla, letošní rok se všechny modely Apple Watch Series 4 představí se zády keramickými. Díky tomu tak budou výrazně odolnější, jelikož právě keramika je svou odolností téměř nepřekonatelná. 

Chystané Apple Watch Series 4 budou vypadat zhruba takto:

AirPods 2 jsou na cestě

Krom detailů o Apple Watch prozradil Kuo i to, že jsou na cestě nové AirPods a spuštění prodejů se brzy dočká i bezdrátová nabíječka AirPower. Žádné detaily o těchto produktech však bohužel neprozradil. U AirPods 2 se ale již nějakou dobu spekuluje o tom, že se představí s voděodolností a především s podporou funkce Hey Siri bez nutnosti poklepání. Siri by se totiž měla nově zaktivovat okamžitě po vyslovení určitého příkazu. Krom toho by pak mohl Apple balit tato sluchátka do bezdrátově nabíjecího obalu, který nám ukázal již vloni v září.

apple watch 4 koncept fb

Dnes nejčtenější

.