Zavřít reklamu

Do prodeje příslušenství pro chystané iPhony se doposud hrnuly jen zahraniční eshopy. I největší tuzemský eshop s elektronikou – Alza.cz – však již do své nabídky zařadila první příslušenství, které budete moci právě s novými iPhony využít. Díky tomu nám tak předčasně potvrdila i názvy dvou prémiových iPhonů, které nám Apple ve středu představí.

Pokud jste doposud vsázeli na to, že se dočkáme iPhonu Xs a iPhonu Xs Plus, vyhráváte zlatého bludišťáka. Právě pod tímto názvem by se měly nové iPhony dle Alzy a ostatních zdrojů prodávat. Obavy z toho, že se bude váš 6,5″ miláček jmenovat iPhone Xs Max, což tvrdil portál 9to5mac, tak mít již pravděpodobně nemusíte.

Jak můžete sami vidět, v nabídce Alzy jsou zatím jen kryty a tvrzená skla společnosti FIXED za velmi příznivé ceny. Dá se ale očekávat, že bude v následujících hodinách či dnech příslušenství pro nové iPhony jen a jen přibývat.

Vypadá to tedy, že minimálně o iPhonech, které nám Apple představí ve středu, již máme skutečně parádní přehled. Pokud ale v některých věcech tápete, určitě mrkněte na našem webu o článcích věnujících se tomuto tématu. Naleznete jich tu totiž skutečně požehnaně.

2018-iphones-trio-fb

Dnes nejčtenější

.