Zavřít reklamu

O obsahu balení letošních iPhonů se spekuluje již poměrně dlouho. Několik zdrojů totiž naznačilo, že bychom se měli letos v krabičkách dočkat nových nabíječek podporujících rychlé nabíjení a kabelů Lightning – USB-C, počítat bychom pak naopak neměli s adaptérem Lightning – 3,5mm jack, kterým šly k iPhonu připojit klasická drátová sluchátka. Dnes odpoledne se pak objevila fotografie samolepky, která se objevuje na zadní straně krabičky iPhonu. A právě na té naleznete mimo jiné i obsah balení.

Podle samolepky by měl iPhone Xs dorazit ve variantách 64 GB a 256 GB a v jeho balení nebudou chybět sluchátka EarPods s koncovkou Lightning. Z popisu však není bohužel jasné, jaká nabíječka bude k iPhonům nakonec přibalena, jelikož je popsána jako klasický “ USB Power Adapter” a kabel jako “Lightning to USB Cable”, což stojí i na krabičkách iPhonů z let minulých. Co byste ale na samolepce hledali marně je právě adaptér Lightning – 3,5mm Jack konektor. Vypadá to tedy, že se zprávy z minulých týdnů zakládaly na pravdě a Apple se snaží udělat další krok k bezdrátové budoucnosti. Adaptér ale půjde samozřejmě i nadále zakoupit za pár set korun samostatně.

Samolepky si můžete prohlédnout v galerii:

V tuto chvíli se samozřejmě nedá se stoprocentní jistotou říci, zda lze brát únik samolepky jako věrohodný či nikoliv. Minimálně po vizuální stránce ale samolepka té, kterou Apple používá, odpovídá. Na objasnění této drobné záhady si ale budeme muset ještě pár dní počkat. Dočkat bychom se mohli například toho, že se bude obsah balení u dvou prémiových modelů oproti modelu s LCD displejem lišit. Zatímco iPhony s OLED displeji by totiž mohly skutečně rychlonabíječku dostat, levnější LCD model by mohl ostrouhat.

iphone-xs

Dnes nejčtenější

.