Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Night Web Browser

Night Web Browser by Alex je skvělý webový prohlížeč s nočním režimem. Jestliže tedy večer surfujete po internetu, potom si stáhněte tento prohlížeč, který ušetří vaše oči.

[appbox appstore id659125750 oldprice=“29Kč“]

Days Photo Journal

Days je jednoduchý fotodeník, který vám umožní zaznamenávat vaše každodenní vzpomínky. Každou fotografii můžete doplnit krátkým příběhem, celou aplikaci můžete chránit přístupovým kódem nebo otiskem prstu.

[appbox appstore id1114430546 oldprice=“59Kč“]

Coyn

Coyn je aplikace, která vám bude užitečným pomocníkem pro monitorování vašich každodenních výdajů. Coyn vám přináší jednoduchý, bezpečný a stylový způsob, jak si udržet přehled o příjmech a výdajích ve vašem životě. Aplikace podporuje 3D Touch, takže vám umožní přidávat výdaje či příjmy opravdu bleskurychle.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“59Kč“]

Speckle

Speckle je super jednoduchá aplikace, která vám pomůže přeměnit obyčejné fotografie ve skutečná mistrovská díla. Kromě klasických úprav můžete v aplikaci napodobit i bokeh efekt.

[appbox appstore id1063127206 oldprice=“29Kč“]

50SOB – Fifty Shades of Bricks

Jednoduchá, v padesáti odstínech šedi, a nebezpečně návyková – taková je hra 50SOB – Fifty Shades of Bricks. Čím více ji budete hrát, tím více vás pohltí. A když ji konečně dohrajete, nebudete si přát nic jiného, než ji rozehrát znovu.

[appbox appstore id963492462 oldprice=“29Kč“]

Cytus II

Cytus II je hudební rytmická hra z dílny Rayark Games. V daleké budoucnosti jsou jedinými vnímajícími stvoření na světě roboti. Jsou posledním zbytkem lidské duše. Nicméně, lidstvo není mrtvé. Existuje technologie, která je schopná přenést vzpomínky robotům. Ale bohužel s omezeným místem, nové vzpomínky přepíší staré. Aby se zabránilo lidským emocím, aby zmizely, tak se roboti uchýlili k převedení emocí na hudbu a uložili je na místo zvané Cytus. Roboti využívají písně, aby zažili lidské emoce.

[appbox appstore id1290687550 oldprice=“59Kč“]

Dnes nejčtenější

.