Zavřít reklamu

Už čoskoro sa dočkáme príchodu najlegendárnejšej MMO RPG hry na zariadenia s iOS. Ikonická hra RuneScape sa o niekoľko týždňov objaví vo virtuálnom obchode App Store no to nie je všetko. Tvorcovia hry teasujú okrem retro zážitku aj funkciu, ktorá poteší azda každého nadšenca hry viacerých hráčov. Staro-nový Runescape bude totiž disponovať funkciou Cross-Play. Hru si tak užijeme v spoločnosti s inými hráčmi bez ohľadu na to, na akom telefóne bude nainštalovaná. Medziplatformové hranie je podľa mnohých popredných vývojárov a analytikov budúcnosť moderného gamingu no zdá sa, že na tento prvok myslia aj autori dátumovo starších počinov.

Hra s názvom Old School RuneScape z dielne štúdia Jagex prinesie presne rovnaké možnosti, vďaka ktorým sme si tento legendárny titul obľúbili už takmer pred dvoma dekádami. Tvorcovia tiež hlásia niekoľko zmien ako samozrejmosť grafického spracovania, pridanie živých udalostí a mnohých ďalších prvkov, ktoré premenia známu RPG-čku na komplexný multiplayerový zážitok. Spomínaná možnosť medziplatformového hrania bude naviac previazaná aj s počítačovou verziou, čo znamená, že si hru môžete vychutnať ako na iOS a Androide, tak aj na PC. Old School RuneScape je momentálne ešte stále vo fáze soft-launchu, no globálne spustenie je už za rohom.

Hra bude samozrejme dostupná zadarmo v podobe Free To Play, no prípadné doplnky v podobe mikrotransakcií nie sú vylúčené. Jagex na vývoji titulu veľmi úzko spolupracoval s hernou komunitou originálnej verzie, čím chce dosiahnuť vierohodný, no zároveň inovatívny herný zážitok. Titul bude plne optimalizovaný pre dotykovú obrazovku smartfónov, pričom jednotlivé možnosti si budeme môcť nakonfigurovať podľa vlastného gusta. Pokiaľ máte záujem o bližšie informácie, ako aj o upozornenie na dostupnosť titulu, neváhajte a predobjednajte si ho v nižšie uvedenom appboxe.

  • Hra Old School RuneScape vychádza 30. októbra/října pre zariadenia s iOS

[appbox appstore id1269648762]

Runescape

Dnes nejčtenější

.