Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Slide Tetromino Premium

Projděte bludiště a dostaňte se až ke klíči. Ve hře se pohybujete skládačkami, ale pokud jednotlivé kroky provedete moudře a správně, máte vyhráno. Hra vás zabaví klidně i na několik hodin.

[appbox appstore id978983113 oldprice=“25Kč“]

Buddy Vampire

Spřátelte se s upírem. Upír Buddy je už dlouho v rakvi a potřebuje nějakého přítele. Vyčistěte mu zuby, nakrmte ho, vysprchujte ho a zahrajte si s ním minigolf.

[appbox appstore id630350822 oldprice=“25Kč“]

Butt workout: squat challenge

Jestliže chcete mít vypracované nohy a hýždě, stáhněte si aplikaci Butt workout, ve které budete dělat dřepy. Za deset týdnů zvládnete už sto dřepů bez problémů.

[appbox appstore id612920406 oldprice=“49Kč“]

Pull ups: 20 pull-ups trainer

Zpevněte si také ruce a záda. S touto aplikací se naučíte vytahovat. Aplikace vás natrénuje tak, že potom bez jakýchkoliv problémů zvládnete 20 výtahů.

[appbox appstore id612904272 oldprice=“49Kč“]

Abs Workout: 200 sit ups pro

Ještě si vypracujte také břicho, a to s aplikací Abs Workout. Během deseti týdnů uděláte dvě stě sedů lehů, respektive sklapovaček.

[appbox appstore id558503026 oldprice=“49Kč“]

Splashtop Wired XDisplay – Extend & Mirror

Používejte díky této aplikaci svůj iPhone jako další monitor k Macu. Aplikace umožní rozšířit či zrcadlit obrazovku z Macu na iPhone.

[appbox appstore id1029826922 oldprice=“25Kč“]

Call Automatic & ACR recorder

Prostřednictvím této aplikace získáte druhé číslo. Jestliže tedy chcete oddělit soukromé hovory od pracovních, stačí si stáhnout tuto aplikaci.

[appbox appstore id1423432876 oldprice=“129Kč“]

World’s smallest violin!

Jestliže chcete hrát na nejmenší housle na světě a navodit tak hudební atmosféru, abyste dramatizovali nepříjemné kvílení druhých osob, stáhněte si tuto aplikaci.

[appbox appstore id1369762406 oldprice=“25Kč“]

PadKeys – Number Keyboard

PadKeys je skvělá numerická klávesnice pro iPhone. Jestliže vás tedy deprimuje mačkat tak malá tlačítka na klasické klávesnici, stačí stáhnout aplikaci PadKeys.

[appbox appstore id975022995 oldprice=“129Kč“]

CheckLeast

CheckLeast je nejrychlejší a nejjednodušší aplikace pro vytváření seznamů úkolů. Jakmile některý z úkolů splníte, tak si ho v aplikaci odškrtnete.

[appbox appstore id1082522636 oldprice=“25Kč“]

PhoneArena Team

Dnes nejčtenější

.