Zavřít reklamu

V dnešní recenzi se podíváme na skvělý program od společnosti Wondershare. Společnost Wondershare je světoznámou firmou, která má programy snad úplně na všechno a troufám si říct, že právě tento program je samotnou špičkou. Jedná se o program PDFelement Express pro Mac. Jak už název napovídá, pomocí tohoto programu budeme moct pracovat s PDF soubory. Možná si říkáte, že se jedná o další program, který nemá šanci zvýšit efektivitu práce. Já bych si vás nyní dovolil přerušit. Rád bych vám totiž ukázal, že úprava PDF dokumentů je s PDFelementem doopravdy hračka. Ale ještě před tím, než se pustíme do samotné recenze, tak vám sdělím jednu věc – společně s PDFelementem jsme speciálně pro čtenáře Letem světem Applem připravili 50% slevu na celý program. Jak tuto slevu aplikovat se dozvíte na konci článku.

Upravujte PDF soubory jednoduše

K úpravě samotného PDF souboru nepotřebujete nic jiného, než PDFelement Express a samotný PDF soubor. Vše, co musíte udělat, je PDF soubor otevřít a začít upravovat. Express pro Mac nabízí opravdu velikou škálu nástrojů, pomocí kterých si můžete váš PDF soubor upravit k obrazu svému. Pokud se rozhodnete pro úpravu textu, tak můžete jednoduše přidat nebo smazat text a upravovat jej. Co se týče obrázků, tak ty můžete taktéž přidávat a odstraňovat, každopádně mimo to můžete obrázky ještě z PDF dokumentu extrahovat, nahrazovat a také například otáčet. V neposlední řadě můžete do textu přidat hypertextové odkazy, které čtenáře odkážou například na váš web a nebo kamkoliv jinam.

pdfelement_express_mac1

Spravujte stránky PDF souborů přehledně

Pomocí PDFelement Express pro Mac můžete velice jednoduše a přehledně spravovat stránky PDF souborů. Už několikrát se mi stalo, že jsem například nějaký PDF soubor potřeboval rozdělit na dva. Taktéž jsem několikrát potřeboval extrahovat pouze jednu stránku z celého dokumentu a nebo naopak do dokumentu nějakou stránku vložit. Vždy jsem hledal nějaké komplexní řešení, které by celou tuhle problematiku vyřešilo a musím říct, že právě PDFelement Express je pro tohle tou správnou volbou. Správa stránek je velice jednoduchá a zvládne ji opravdu každý, jak už to bývá u programů od Wondershare zvykem.

pdfelement_express_mac2

Příjemné zobrazování PDF dokumentů

S pomocí PDFelement Express můžete taktéž velice příjemně zobrazit celý PDF dokument tak, aby se vám pohodlně četl. Můžete si zvolit několik formátů zobrazení – někdy například chcete zobrazit celý dokument najednou a někdy vám například může vyhovovat zobrazení, kdy jdou vidět dvě stránky vedle sebe – podobně, jako když si otevřete knihu. PDFelement Express také disponuje skvělou funkcí, pomocí které se můžete jednoduše v celém dokumentu navigovat. A když si budete chtít něco z celého souboru zvýraznit, tak pomocí anotačních nástrojů také tuto možnost máte.

Anotace

Pokud máte jakýkoliv učební materiál ve formátu PDF, bude se vám Express pro Mac určitě líbit. Díky něj totiž můžete jednoduše kdekoliv do dokumentu přidat libovolnou anotaci. Je jen na vás, jaký styl anotace si zvolíte – bude to obyčejné zvýraznění a nebo nějaká sofistikovanější poznámka? Záleží jen a jen na vás – s PDFelementem máte totiž při tvorbě anotací téměř neomezené možnosti.

50% sleva

Jak jsem v úvodu zmínil, tak se nám společně s PDFelementem podařilo speciálně pro naše čtenáře vytvořit slevu, díky které si můžete PDFelement Express pro Mac zakoupit s 50% slevou. Pokud vás to zajímá, tak slevu můžete uplatnit pomocí tohoto odkazu. Určitě ale dlouho neotálejte, jelikož tato akce trvá pouze do 21. září.

pdfelement_50off

Závěr

Pokud jste doteď pro vaše macOS zařízení hledali program, se kterým si při úpravě PDF souborů můžete plácnout, zcela jistě jste jej právě našli. PDFelement Express jednoduše nabízí vše od těch nejzákladnějších možností pro úpravu, až po ty sofistikovanější. Úprava, editace a veškerá práce s PDF dokumenty nikdy nemohla být jednodušší. Rozhodování vám může ještě více usnadnit skutečnost, že program Express pro Mac je produktem vývojářů ze světoznámé firmy Wondershare Software Co. Tato firma mimo PDFelementu vyvíjí ostatní programy, a to jak pro platformu macOS a iOS, tak pro Android a Windows. O kvalitě programu tudíž nemůže být pochyb. Rozhodně se při používání PDFelementu nesetkáte se sekáním, chybami či jinými problémy – vše je postaveno na špičkovou úroveň a vše funguje na 100 %.

pdfelemen_express_fb

Dnes nejčtenější

.