Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Tape Measure PRO.

Tape Measure PRO. je nejrychlejší způsob, jak změřit vzdálenost. Stačí přesunout telefon z jednoho místa do druhého, a potom vám aplikace zobrazí vzdálenost mezi jednotlivými místy. Žádné jiné další zařízení nepotřebujete.

[appbox appstore id1275557767 oldprice=“99Kč“]

Heart Rate PRO

Proměňte svůj iPhone na monitor srdeční frekvence. Postačí vám k tomu aplikace Heart Rate PRO. Srdeční frekvence ukazuje váš fyzický a duševní stav.

[appbox appstore id1063248233 oldprice=“99Kč“]

WeCard&business card scanner

WeCard dokáže přečíst a uložit vizitky. Aplikace si tak zapamatuje každého, s nimž se setkáte. Jestliže tedy máte spoustu vizitek, ukládejte si je do této aplikace a budete je mít všechny na jednom místě, aniž byste museli tahat desítky malých papírků s sebou.

[appbox appstore id1057066930 oldprice=“25Kč“]

iPicBox – Safe Photo Vault

Jestliže máte v iPhonu či iPadu nějaké fotografie, které byste chtěli uchovat v soukromí, použijte aplikaci iPicBox. Pro zamknutí jednotlivých složek a obrázků můžete použít Touch ID anebo heslo.

[appbox appstore id1032232018 oldprice=“25Kč“]

Speed Radar Gun PRO

Chcete zjistit, jakou rychlostí jede automobil oproti vám? Použijte aplikaci Speed Radar Gun PRO. stačí nasměrovat kameru iPhonu na blížící se vozidlo. Jakmile aplikace zaměří světlomety, začne měření. Dokonce uloží i obrázek daného vozidla.

[appbox appstore id1316970583 oldprice=“99Kč“]

Magnifying Glass PRO

Lidé si často zapomínají své brýle. Jestliže se to stává i vám dnes a denně, použijte Magnifying Glass PRO. V podstatě se jedná o kapesní lupu, která vám přiblíží například malá písmenka na letáčku.

[appbox appstore id934384694 oldprice=“99Kč“]

IQ Test – With Solutions

Pro zjištění hodnoty IQ stačí použít aplikaci IQ Test – With Solutions. V nabídce jsou dva různé testy. Jeden je Mensa IQ test a druhý evropský IQ test. V aplikaci jsou i řešení k jednotlivým úkolům.

[appbox appstore id1161533290 oldprice=“79Kč“]

Orderly – Simple to-do lists

Jednoduchá a uživatelský přívětivá aplikace vám pomůže sepsat seznam úkolů. Udělejte si každý den seznam úkolů, které musíte splnit, a postupně je odškrtávejte.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“25Kč“]

Scanner App – Wordscanner pro

Pro naskenování dokumentu do PDF souboru použijte aplikaci Scanner App. Potom můžete PDF poslat přes e-mail, uložit si ho do cloudu, nebo ho vytisknout.

[appbox appstore id525343444 oldprice=“79Kč“]

iPhone X screenshot FB

Dnes nejčtenější

.