Zavřít reklamu

Vesmír displejům iPhonů zkrátka sluší. Jak jinak si totiž vysvětlit oblibu Applu ve vytváření tapet pro své iPhony právě s touto tématikou. V minulosti jsme se totiž již s planetami v tapetách setkali a letošek bude alespoň podle uniklého snímku v tomto ohledu stejný. Na tapetě iPhonu XS a XS Plus, které právě uniklý snímek ukázal v celé jejich kráse, totiž jeden úchvatný vesmírný obr vyčnívá s černočerné tmy. Jeho zabarvení se ale některým uživatelům přeci jen nemusí líbit. Grafický návrhář Gui Rambo se proto rozhodl všechny tyto uživatele potěšit svými kousky, které jsou volně dostupné ke stažení. 

Gui Rambo si vzal do parády tři snímky přímo od NASA, které následně upravit pro displeje iPhonu X a dalších modelů. Na všech třech tapetách je zachycen Jupiter, vždy však z jiného úhlu. Na své si tak přijdou milovníci tmavších tapet i ti, kteří preferují tapety spíše světlejší. Na všechny tři tapety se můžete podívat v galerii pod tímto odstavcem.

Tapety jsou volně dostupné na úložišti Google Disc přímo zde. Pro jejich stažení se ale musíte ke službě prve skrze příslušný účet přihlásit. V naší galerii jsou umístěny pouze náhledy. 

Tak co, našli jste si mezi trojicí tapetu tu svou? Doufáme, že ano. Pokud ale ne, nezoufejte. Na našem webu v sekci Wallpapers můžete objevit další nálož tapet pro váš iPhone či Mac a stáhnout si je zcela zdarma. Další várku tapet vám navíc přineseme během dnešního večera a už nyní mohu prozradit, že je skutečně na co se těšit. 

tapety jupiter

Dnes nejčtenější

.