Zavřít reklamu

Očekávaná keynote Applu se kvapem blíží, a tak přibývá spekulací o tom, jakých produktů se dočkáme. Vzhledem k podobě pozvánky, kterou Apple k této příležitosti zveřejnil, se začaly objevovat názory, že by nové Apple Watch mohly nabídnout kulatý tvar. To se sice následně vyvrátilo únikem oficiálních obrázků hodinek, avšak ani to nezabránilo designérům z DBS Designing Team, aby nám představili svou vizi kulatých Apple Watch. V galerii můžete vidět, že bychom se v případě realizování tohoto návrhu dočkali stejného vzhledu operačního systému watchOS, minimálně tedy jeho „hlavní obrazovky“.

Koncept Apple Watch Round Series:

Hodinky také působí robustnějším dojmem, avšak zcela placatý displej jim ubírá na elegantnosti. Všimnout si můžete také ponechání ovládacích prvků v podobě korunky i tlačítka a také čidel pro měření srdečního tepu zespodu hodinek. Řemínky jsou nejspíše gumové a rozhodně by více Apple Watch vynikly s některým z nabídky těch kovových. I tak ale tato verze hodinek nevypadá vůbec zle a je vcelku pravděpodobné, že by si své příznivce našla.

Jak se tento koncept líbí vám? Uvítali byste podobnou změnu, nebo vám více vyhovuje současný tvar Apple Watch, kterého se dočkáme minimálně ještě letos?

apple watch koncept fb

Dnes nejčtenější

.