Zavřít reklamu

Pokud jste majiteli iPhonů, vsadím se, že je valná většina z vás využívá spolu s ochranným krytem, který by měl zabránit jejich poškození například při pádu či při kontaktu s něčím, co by je mohlo poškrábat. I sám Apple má ve své nabídce kryty pro své produkty, které však prodává za poměrně vysoké ceny. Nemůžeme se proto divit, že k jejich kopírování přistoupili především různí převážně asijští výrobci, kteří je jsou schopni vyrábět v prakticky shodném designu za zlomek ceny. Díky tomu tak zákazníci při jejich nákupu ušetří mnohdy i desetinásobek ceny originálu, což je skutečně znát. Jinak tomu nebude ani letos. 

Na portálu Weibo, který lze popsat jakožto čínskou obdobu Twitteru, se objevily první fotky kopií obalů pro letošní iPhony – tedy pro 5,8” iPhone XS, 6,5” iPhone XS Plus a 6,1” LCD iPhone, jehož jméno je zatím zahaleno tajemstvími. Na fotkách jsou sice zachyceny jen silikonové verze “originálních” krytů od Applu, kožené verze však s téměř stoprocentní jistotou dorazí také. 

V galerii si můžete na prvních dvou fotkách prohlédnout kryty pro nové iPhony. Zbylé dvě fotky pak zachycují kryt pro chystaný iPad Pro s Face ID: 

Poměrně zajímavé je především označení, kterého si můžete na obalech všimnout. Vypadá to totiž, že asijští prodejci stále kalkulují s názvy iPhone X Plus, iPhone 9 a nejspíš i iPhone X, přičemž jako “devítku” nejspíše označují právě LCD model chystaného iPhonu. Nicméně přebal produktu je to poslední, co bude prodejce tížit. Tím spíš, když je tisk názvů iPhonů na některých krytech už podle fotky mizerný. 

A co vy? Jste zastánci originálních krytů od Applu, jejichž cena se pohybuje kolem tisíce korun, nebo radši nakupujete na eBay, Aliexpressu a podobných webech kryty s designem těch jablečných za zlomek ceny?

silicon case iphone x plus 2

Dnes nejčtenější

.